Yerel Yönetimler Çalıştayı

GAZİANTEP - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları , "16 Büyükşehir Belediyesinde Yerel Yönetim Çalıştayı"na katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğünce "Hayat Boyu Öğrenme" kapsamında 16 büyükşehir belediyesi ve halk eğitim temsilcilerinin katımıyla düzenlenen çalıştay, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirildi.

Yerel yönetimlerin hedef ve faaliyetlerine yönelik, yetişkin eğitimindeki diğer paydaşları ile kurabilecekleri işbirlikleri, yerel yönetimlerin yetişkin eğitimindeki karşılaştıkları sorunlar ve çözümlerin yanında çözüm yolları ve önerilerinin tartışıldığı çalıştayın oldukça verimli geçtiği belirtildi.

Her büyükşehir belediyesinin kentlerindeki yetişkin eğitimleriyle ilgili derledikleri bilgileri bir sunum halinde sundukları çalıştayda, yapılması gereken etkenler ve çözüm odaklı bilgiler de paylaşıldı. Etkinlikte elde edilen bilgilerin daha sonra rapor halinde bildirge haline getirilip katılımcılara sunulacağı bildirildi.

Çalıştaya Gaziantep'i temsilen katılan GAMEK Kurs Sorumlusu ve Bilgi İşlem Müdürü Hediye Çılgın, programın oldukça verimli geçtiğini ve birçok deneyimle bilgi paylaştıklarını kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile