'Yerli Ve Milli Markamiz Sadece Italya Ile Yarisiyor'

'Yerli Ve Milli Markamiz Sadece Italya Ile Yarisiyor'

Temizlik konfeksiyon malzemeleri üreten makinalari imal eden DDC Makina’nin Yönetim Kurulu Baskani Muhammet Öztürk, ihracat çalismalari nedeniyle dünyanin pek çok ülkesinden müsterileri oldugunu söyleyerek, "Yerli ve milli markamiz DDC Makina sadece Italya ile yarisiyor. Çin de sektörde ama bizden gerideler" dedi.

IMES OSB’de ihracat agirlikli üretim yapan DDC Makina’nin Yönetim Kurulu Baskani Muhammet Öztürk, Gebze Emniyet Müdürü Adil Ugur Bilgili’le bir araya geldi. Öztürk- Bilgili bulusmasinda Gebze asayisi ve bölge sanayisi konusuldu. Ayrica DDC Baskani Öztürk; ihracat çalismalarini, bölgeye kazandirdiklari istihdami ve DDC Grup’un faaliyetleri hakkinda bilgiler verdi. Yaklasik bir saat süren görüsmede DDC Grup Baskani Muhammet Öztürk, polisin bölgedeki çalismalarindan övgüyle söz ederken, Emniyet Müdürü Bilgili’yi tebrik etti. Müdür Bilgili’nin çalismalarini yakindan bildiklerini ve çok basarili bulduklarini söyleyen Öztürk, "Gebzeliler bugün huzur ve güven içinde yasiyorsa, bunda sizin ve emniyet teskilatimizin büyük payi var. Bölgemizde olusturulan güven ortamini görüyoruz. Tüm teskilatimizi sizin sahsinizda kutluyorum, basarilariniz daim olsun. DDC Grup olarak her zaman devletimizin ve polisimizin yaninda olduk, olmaya da devam edecegiz. Gebze polisi asayis ve huzur noktasinda çok basarili. Huzurlu ve mutlu Gebze sagladiniz. Biliyorum ki polisimiz iyinin dostu, kötünün kabusudur" diye konustu.



"Yeni fabrika kuracagiz"

Gebze Emniyet Müdürü Adil Ugur Bilgili’ye grup çalismalarini da anlatan is insani Öztürk; kagit havlu, tuvalet kagidi gibi temizlik konfeksiyon malzemeleri üreten makinalari imal ettiklerini, yakinda ise yeni fabrika kurarak kagit üretimine geçeceklerini dile getirdi. Muhammet Öztürk, "Türkiye’de ayni kapasite ve hat büyüklügünde iki firmadan biriyiz. Ihracat çalismalarimiz nedeniyle dünyanin pek çok ülkesinden müsteriler geliyor, Türk bayragimizi uluslararasi ticarette en üstlerde dalgalandiriyoruz. Bölgemize istihdam katkisi sunuyoruz" ifadelerini kullandi.

"Yerli ve milli markamiz Italya ile yarisiyor"

Türkiye’de tuvalet kagidi ve kagit havlu üreten makinayi imal eden firma olarak DDC’nin dünyada Türkiye’yi temsil ettigine dikkat çeken DDC Yönetim Kurulu Baskani Öztürk, "Kocaeli Üniversitesi ile çözüm ortakligi yapiyoruz. Yerli ve milli markamiz DDC Makina bu alanda sadece Italya ile yarisiyor. Çin’de sektörde ama bizden gerideler" diyerek DDC Grup bünyesinde yer alan DDC Enerji ve DDC Reklam hakkinda da bilgiler verdi. Öztürk, kurumsal firmalarin açik hava uygulamalarini yaptiklarini, ebebek’e bes yildir hizmet verdiklerini ve bugüne kadar 250 ebebek magazasi kurduklarini anlatti. Muhammet Öztürk, Bursa ve Adapazari bölgelerindeki sanayi kuruluslarinin kömür ihtiyaçlarini ise DDC Enerji’nin karsiladigini dile getirdi.

"Çok yetenekli ve isinin uzmani ekiplerimiz var"

Diger yandan Öztürk’ün ziyaretinden duydugunu memnuniyeti dile getiren Gebze Emniyet Müdürü Bilgili, DDC Grup’a basarilar dileyerek, "Çok yetenekli ve isinin uzmani ekiplerimiz var. Sorun noktasinda Gebze-Dilovasi, Darica diye ayirmiyorum. Her yer bizim. Bir bütün olarak çalismaya gayret ediyoruz. Önemi olan halkimizin huzuru. Tabii ki Gebze biraz daha farkli, her yöreden insan var. Bunu bilerek çalisiyoruz, huzur ortami olusturuyoruz" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile