Yerlikaya'dan Başkan Çelikcan’a Ziyaret

Yerlikaya'dan Başkan Çelikcan’a Ziyaret

Hafta sonu Adana’ya gelen Hamza Yerlikaya, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın konuğu oldu.

Başkan Çelikcan’ı makamında ziyaret eden Yerlikaya güreşe katkılarından dolayı Başkan Çelikcan’a teşekkür etti. Ziyarete Yüreğir Belediyespor Kulüp Başkanı İlyas Karabulut, Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü Direktörü Cesim Doğan ve Ceyhan Belediyesi Güreş Antrenörü Mehmet Sırkıntı katıldılar.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan şampiyon bir güreşçiyi ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Hamza Yerlikaya başarılı sporculuğunun yanı sıra dünyada ve Türkiye’de kişiliği ile herkes tarafından takdir gören bir güreşçimizdir. Katıldığı bütün müsabakalarda başarılı sonuçlar alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş ve bayrağımızı göndere defalarca çektirmiştir. Spor hayatı boyunca da çalışkanlığı, disiplini ile herkesin takdirini kazanmış örnek sporcularımızdandır. Bundan sonra sıra Türk Güreşine sporcu olarak değil ‘abi' olarak hizmet etmeye gelmiştir. Çünkü gençlerimizin hem ahlaki hem de mesleki anlamında Hamza Yerlikaya’dan öğreneceği çok şey vardır" dedi.

Hamza Yerlikaya görevi devraldıktan bu yana ata sporu güreşe katkılarından dolayı Başkan Çelikcan’a teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız göreve geldikten sonra Yüreğir Belediyesi Güreş Kulübünü kurarak birçok gencimizin eğitim almalarını sağlamışlardır. Onlara tesis kurarak eğitimlerini sportif faaliyetlerini birlikte yapmalarını sağlaması güzel bir davranıştır. Kurduğu tesis birçok kulübümüzde yok. İnşallah buralardan yetişen birçok güreşçimizi er meydanlarında görürüz. Bunun için gerekli olan tüm altyapıyı gördüğüm kadarıyla Sayın Başkanımız Mahmut Çelikcan hazırlamış durumda. Güreşe katkılarından dolayı kendilerine tekrar sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile