Yesilçam Sarkilari Egitim Için Seslendirildi

Yesilçam Sarkilari Egitim Için Seslendirildi

Balikesir Türk Müzigi Korosu’nun ’Okutan Balikesir’ Projesi kapsaminda Türk Egitim Vakfi isbirligi ile gerçeklestirdigi konserde, Yesilçam sarkilari nostalji rüzgari estirdi.

Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde; Türk Egitim Vakfi’na yaptiklari bagislarla egitime önemli katkilar saglayan Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Safiye Ayla ve Ferdi Özbegen gibi sanatçilarin sarkilari da seslendirildi.

Sanatseverlerin geçmise yolculuk yaptigi konserde sarkilarla birlikte yapilan, Türk filmlerinin hafizalara kazinan sahnelerinin gösterimleri ilgiyle izlendi. Izleyicilerin de eslik ettigi sarkilar coskuyla alkislanirken, konserin sunumunu gerçeklestiren Prof. Dr. Oktay Keskin’in okudugu siirler duygulu anlar yasatti. Sanat Yönetmeni Koro Sefi Atik Sahil’in izleyicileri de interaktif bir sekilde dahil ettigi konser ayakta alkislandi.

Türk Egitim Vakfi Balikesir Sube Baskani Jale Bayraktar, ’Okutan Balikesir’ projesi kapsaminda gerçeklestirilen konserin düzenlenmesinde emegi geçen herkese tesekkür etti.

Konsere Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Av. Mehmet Birol Sahin, Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, Kent Konseyi Baskani Mürsel Sabanci, Türk Egitim Vakfi Balikesir Sube Baskani Jale Bayraktar, Balikesir Musiki Dernegi Onursal Baskani Levent Tellioglu, Balikesir Musiki Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Nilgül Bulca ve çok sayida sanatsever katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile