Yeşilırmak Caddesi’nde Çalışmalar Sürüyor

Yeşilırmak Caddesi’nde Çalışmalar Sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilırmak Caddesi’nin asfaltını yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Gazi Bulvarı ile Sakarya Bulvarı arasındaki çalışmalar tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Yeşilırmak Caddesi’nin eskiyen asfaltını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların ilk etabında Yeşilırmak Caddesi’nin, Gazi Bulvarı ile Sakarya Bulvarı kesişimindeki bölümünün asfaltının yenilendiği, 2’nci etapta Sakarya Bulvarı ile Mehmet Atay Caddesi arasındaki yolu asfaltlama çalışmalarına başladığı bildirildi.

Bu bölümün de tamamlanmasının ardından caddenin Mehmet Atay Caddesi ile Sütçüler Kavşağı’na kadar uzanan yolunun asfaltlanacağı, ekiplerin yolun doğu şeridini tamamladıktan sonra batı tarafını asfaltlamaya başlayacakları kaydedildi.

Öte yandan bir yandan asfaltlama çalışmaları sürerken, diğer yandan da caddenin kaldırım taşlarının yenilendiği belirtildi. Kaldırımlara tekerlekli sandalyeli engelliler için engelli rampaları, görme engelliler için oluklu takip taşları konulduğu, kaldırım üzerinde yaya oturma grupları oluşturularak dinlenme alanları sağlanacağı, çalışmalar kapsamında orta refüjün bordür taşlarının da yenileceği ifade edildi.

Fen İşleri ekiplerinin asfaltı kazıma çalışmalarıyla birlikte ilgili altyapı birimlerinin de gerekli çalışmaları yapacağı, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerinin ise orta refüj sulama altyapısını yenileyeceği bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile