Yesiltepe Mahallesinin Dogalgaz Sorunu Çözüldü

Yesiltepe Mahallesinin Dogalgaz Sorunu Çözüldü

AK Parti Yesiltepe Mahalle Baskani Mustafa Doymaz, yillardir çözülemeyen dogalgaz sorununu çözüme kavusturdugu için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez’e tesekkür etti.

Tepebasi Ilçesi Yesiltepe Mahallesi Çoraklik mevkiinde uzun yillardir dogalgaz sorunu oldugu biliniyor. Konuyla ilgili olarak AK Parti milletvekili adayi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez’e ulasan AK Parti Yesiltepe Mahalle Baskani Mustafa Doymaz, sorunlarinin çözüldügünü söyledi.

Gösterdigi ilgi ve alaka için Bakan Dönmez’e tesekkür eden Doymaz, Çoraklik mevkiinde bulunan vatandaslarin Esgaz’a giderek ön aboneliklerini yaptirabilecegini belirtti.



“Bakanimiza göstermis olduklari ilgi ve alaka için mahallemiz adina tesekkür ederiz”

AK Parti Yesiltepe Mahalle Baskani Mustafa Doymaz, yayinladigi basin açiklamasinda, “Yesiltepe mahallemizin Çoraklik mevkiinde yillardir çözülemeyen dogalgaz sorununu AK Parti Yesiltepe Mahalle Baskani olarak, AK Parti Milletvekili adayimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanimizn Fatih Dönmez beye 14 Nisan tarihinde ilettim. Kendileri konuyla alakadar oldular ve ivedilikle çözüme kavusturdular. Sayin Bakanimiza göstermis olduklari ilgi ve alakalarina Yesiltepe Mahallemiz Çoraklik mevkii adina tesekkür ederiz. Bakanimiz sayesinde Çoraklik mevkiimiz dogalgaza kavusmustur, hayirli olsun. Çoraklik mevkiimizin tüm sakinleri Esgaz’a gidip ön aboneliklerini yaptirabilirler. Çoraklik bölgemizde yesil alan, çocuk parki ve evlerin önünde olmayan kaldirim ihtiyacimizi ise Tepebasi Belediyemizden talep ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile