Yesilvadi Üç Katli Köprülü Kavsak Adim Adim Yükseliyor

Yesilvadi Üç Katli Köprülü Kavsak Adim Adim Yükseliyor

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Yesilvadi üç katli köprülü kavsak insaat çalismalarini yerinde inceledi.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, geçtigimiz günlerde temeli Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum tarafindan atilan Yesilvadi üç katli köprülü kavsagin insaat çalismalarini yerinde inceledi. Tahmazoglu, sehir trafigine nefes aldiracak olan ve 7/24 devam eden Yesilvadi üç katli köprülü kavsak projesi insaat çalismalarinin son durumu ile ilgili yetkililerden bildi aldi.

“Cumhuriyetimizin 100 yilina yakisir bir eser”

Yesilvadi Üç Katli Köprülü Kavsak çalismalarinin tüm hizi ile devam ettigini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Yesilvadi Üç Katli köprülü Kavsak çalismalarimiz 7/24 hizli bir sekilde devam ediyor. Viyadüklerin ön germeli 42 prefabrik kirislerin atilma çalismalari devam ediyor. Bunlari en kisa süre içerisinde tamamlayarak Eylül ayi içerisinde Yesilvadi Üç Katli Köprülü Kavsagimizin asfaltlama çalismalarina baslayacagiz. Buradaki asfaltlama çalismasi sadece köprülü kavsakla sinirli olmayip 6 km uzunlugunda 40 metre genisliginde bulvar açtigimiz için 40 günlük asfaltlama çalismasi yapacagiz. Bunun da hazirliklarini tamamladik. Daha öncede ifade ettigim gibi 29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 100. yilina girerken Cumhuriyetimize ve Gaziantep’imize güzel bir hediye ile girmis olacagiz. Yesilvadi Üç Katli Köprülü Kavsagimizin Gaziantep’imize ve Sahinbey’imize hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

3 katli köprülü kavsakta 1453 damgasi

Sahinbey Belediyesi tarafindan yaptirilan Üç Katli Köprülü Kavsak’ta Fatih Sultan Mehmet’in Istanbul’u fethettigi tarihi simgeleyen 1453 tane fore kazik çakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile