Yesilyurt Belediye Meclisi Ocak Ayi Çalismalarini Tamamladi

Yesilyurt Belediye Meclisi Ocak Ayi Çalismalarini Tamamladi

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar Baskanliginda toplanan Yesilyurt Belediye Meclisi, Ocak Ayi 2.Oturum Toplantisinda komisyon raporlari ve teklifleri karara bagladi.

Yesilyurt Belediye Gedik Kültür Merkezi Toplanti Salonunda gerçeklesen Ocak Ayi 2.Oturum Toplantisinda, açilis ve yoklamanin ardindan Ocak Ayi 1.Oturum Toplantisinin karar özeti kabul edildi.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, gündem maddelerinin görüsülmesine geçmeden önce yaptigi konusmada, 2021 yili içerisinde hayata geçen yatirimlar ve projelere desteklerinden dolayi Meclis Üyelerine tesekkürlerini sunarken sunlari söyledi; “ 2021 yili içerisinde Yesilyurt’umuza ve bölgemize deger katan çok önemli yatirimlar ve projeleri hep birlikte çalisarak hayata geçirdik. Temel belediyecilik hizmetlerimizin yani sira sosyal, kültürel, temizlik, çevre, sportif, sanatsal ve egitim alaninda Yesilyurt’umuzun imajina ve marka degerine önemli katkilar sunan birbirinden degerli yatirimlari hemsehrilerimizle bulusturduk. Yesilyurt Belediyesi ve Yesilyurt Belediyesi Meclis Üyeleri olarak bu süreçte birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek, kentimize ve ilçemizin yasam seviyesinin artmasina vesile olan yatirimlarin altina imza attik, hepinize bu anlamda tesekkürlerimi sunuyorum. 2022 yilinin ülkemize, milletimize, kentimize ve ilçemize saglik, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu yil da yine birlikte çalisarak güzel ve basarili hizmetlerimize devam edecegimize yürekten inaniyorum” dedi.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’in açilis konusmasindan sonra gündemdeki maddeler tek tek görüsülüp karar altina alindi.

Koyunoglu mahallesinde mevcut imar planinda ‘Ilkögretim, Ortaögretim ve Anaokulu Tesis Alani’ fonksiyonuna sahip 2315 ada 13, 14 ve 15 nolu parsel numarali tasinmazlarin “Lise, Ilkögretim ve Ortaögretim Tesis Alani” olarak degistirilmesine yönelik hazirlanan Imar Komisyonu Raporunu onaylayan Yesilyurt Belediye Meclisi, Bostanbasi Mahallesi 12, 13 ve 14’ncü Etap, Karagöz Mahallesi 6. Etap, Kaynarca Mahallesi 20. Etap ile Mollakasim Mahallesi 2. Etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama Imar Plani talebini; bu bölgelerin ulasim basta olmak üzere sosyal, kültürel ve teknik alt yapisini güçlendirip yasam kalitesini yükseltilmesi amaciyla hazirlanan Imar Komisyonu Raporunu görüstükten sonra onayladi.

Gündemdeki iki maddenin ertelenmesine, bir maddenin de red edilmesine karar veren Yesilyurt Belediye Meclisi, Yesilyurt Belediyesinde 2021 yilinda görev yapan Sözlesmeli Personellerin 2022 yili için ücretlerinin belirlenmesine iliskin Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün teklifini kabul etti.

Ocak Ayi çalismalarini iki birlesim toplantisiyla tamamlayan Yesilyurt Belediye Meclisi, Subat Ayi Toplantisini 2 Subat 2022 Çarsamba günü saat 14:00’de gerçeklestirecek.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, alinan kararlarin hayirlara vesile olmasini temenni ettikten sonra toplantiyi sona erdirdi.

Yesilyurt Belediye Meclis Toplantisina katilan Cemal Gürsel Mahalle Muhtari Ali Dogan ise, Cemal Gürsel Mahallesinin imar sorununun çözülmesi asamasinda desteklerini Mehmet Çinar’a, Yesilyurt Belediyesi Meclis Üyelerine ve Belediye Baskan Yardimcilarina tesekkürlerini sundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile