Yesilyurt Kizilay Subesi, Küçük Misafirlere Moral Oldu

Yesilyurt Kizilay Subesi, Küçük Misafirlere Moral Oldu

Malatya Yesilyurt Kizilay Subesi, gönüllülerle birlikte Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi Çocuk Poliklinigi’nde yatan küçük hastalar için özel bir etkinlik düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla gerçeklestirilen etkinlikte, çocuklara kirtasiye setleri hediye edilerek yüzlerinde gülümsemeler olusturuldu. Palyaçolar esliginde oyunlar oynandi, sarkilar söylendi ve nese dolu anlar yasandi. Kizilay’in bu anlamli jestiyle, hastanede tedavi gören küçüklerin moral ve mutluluklarina katkida bulunuldugu gibi, özel bir günleri unutulmaz kilinmis oldu.

Türk Kizilay Yesilyurt Sube yönetimi hastanede tedavi gören çocuklarin 23 Nisan Çocuk Bayrami’ni kutlayarak, gelecegimizin teminati çocuklarimizin sagliklarina bir an önce kavusmasini diledi.

Yesilyurt Genç Kizilay Baskani Dilara Sahin, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni coskuyla kutladik, onlarin yüzlerindeki tebessümlere ortak olduk. Miniklerimize hediyeler hazirladik. Gülümsemelerimizle onlarin yaninda yer aldik. Palyaçolarimizla eglenceli vakit geçirerek, kalplerine nese serptik. Bu güzel günü, çocuklarimizin mutluluguyla taçlandirdik ve onlarin yaninda oldugumuzu hissettirdik" dedi.

Türk Kizilay Yesilyurt Sube Malatya Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarla neseli saatler geçirerek hasta yatagindaki her çocukla tek tek ilgilendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile