Yesilyurt'ta Temizlik Rüzgâri Esti

Yesilyurt'ta Temizlik Rüzgâri Esti

Tokat Valiligi bünyesinde yürütülen "Temiz Tokat Projesi" kapsaminda, Yesilyurt ilçesinde çevre temizligi gerçeklestirildi.

Tokat Valiligi’nin liderliginde yürütülen "Temiz Tokat Projesi" kapsaminda, Yesilyurt ilçesinde çevre temizligi çalismalari gerçeklestirildi.

Bu kapsamda, ilçe ile köyler arasindaki baglanti yollari, mesire alanlari ve ortak kullanim alanlari, kaymakamlik ve ilçe özel idare müdürlügü personeli tarafindan titizlikle temizlendi. Projenin bir parçasi olarak, Yesilyurt’un çevresel güzelliklerinin korunmasi ve yasam kalitesinin artirilmasi hedeflendi. Valilik öncülügünde gerçeklestirilen bu temizlik çalismalari, yerel toplulugun katilimi ve destekleriyle basariyla tamamlandi. Bu anlamli çabayla, Yesilyurt ilçesi ve çevresinde yasayanlarin daha temiz, daha saglikli ve daha yasanabilir bir çevrede bulunmalarina katki saglanmis oldu. Tokat Valiligi öncülügünde yürütülen proje sayesinde çevrenin korunmasi ve temiz tutulmasi konusundaki kararliligini ve çabalarini sürdürme çalismalari kararlilikla devam ettirilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile