Yesilyuva Sanayi Sitesinde Çikan Yanginda 4 Ayakkabi Atölyesi Küle Döndü

Yesilyuva Sanayi Sitesinde Çikan Yanginda 4 Ayakkabi Atölyesi Küle Döndü

Denizli’nin Acipayam ilçesindeki Yesilyuva Sanayi Sitesindeki bir is yerinde yangin çikti. Yanici maddelerin etkisiyle kisa sürede büyüyüp ayni bloktaki 3 ayakkabi imal atölyesine daha siçrayan yanginda büyük maddi hasar olustu.



Yangin, Denizli’nin Acipayam ilçesi Yesilyuva Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ayakkabicilar Sanayi Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesindeki bir ayakkabi imalat atölyesinde elektrik kaçagi nedeniyle çiktigi iddia edilen yangindan yükselen alevler bir anda tüm binayi kapladi. Is yerlerinde bulunan yanici maddelerin etkisiyle kisa sürede büyüyen yangin ayni blokta bulunan 4 atölyeye daha siçradi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine gelen çok sayida itfaiye ekipleri sevk edildi. Yanginin kontrol altina alinabilmesi için Denizli Büyüksehir Belediyesi tarafindan bölgeye çok sayida ekip sevk edildi. Itfaiye ekipleri büyük bir gayretle yangina müdahale ederken, vatandaslar da ekmek teknelerini korumak amaciyla seferber oldu.

Yogun çalisma sonucunda kontrol altina alinan yanginda 4 isyeri zarar gördü ve içlerindeki malzemeler kullanilamaz hale geldi. Yanginla ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile