Yesim-Doca Kosu Takimi Bagista Ilk Sirada

Yesim-Doca Kosu Takimi Bagista Ilk Sirada

TEV Sükrü Sankaya Burs Fonuna bagis toplamak için kosan ve kosu takimlari arasinda en fazla bagis toplayan Yesim ve Doca Pakkens Kosu Takimindaki sporcularin basarilari plaketle taçlandi.

Yesim Showroom Bölümünde organize edilen törene Yesim Grup CEO’su Senol Sankaya, Co CEO’su Selim Sankaya, Kurumsal Iletisim Direktörü Dilek Cesur, Doca Pakkens Tekstil Genel Müdürü Mustafa Demiralay, TEV Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Ali Neyzi ve TEV Bursa Subesi Yürütme Kurulu Baskani Mehmet Çaliskan’in yani sira Yesim - Doca Kosu Takimi üyeleri katildi.

Törenin açilisinda konusan Dilek Cesur, Yesim - Doca Pakkens kosu takiminin basarilariyla ilgili bilgi vererek; “Yesim ve Doca Pakkens, 20 kisilik kosu takimi ile toplam 127 bin 868 TL toplayarak Ekeer I Run’da en çok bagis toplayan kosu takimi oldu. Yesim, en çok bagis toplayan ikinci kurum, Doca Pakkens ise en çok bagis toplayan besinci kurum oldu. ‘Ritmini yakala’ mottosuyla gerçeklesen kosuda TEV Sükrü Sankaya Egitim Burs Fonu için kosan kurumlar arasinda ise Yesim Grup birinci, Doca Pakkens ikinci sirada yer aldi. Ayrica kosuda en fazla bagis toplayan Serpil Soykan bizim sporcumuz. Bu sonuçlar hepimizi çok gururlandirdi. TEV ile Yesim Grup arasinda uzun yillardir süren bir is birligi var zaten. Kurucumuz rahmetli Sükrü Bey’in egitime verdigi önemi onun adiyla Sükrü Sankaya Egitim Burs Fonu üzerinden yasatmaya ve genç kizlarimizin egitimine destek olmaya devam ediyoruz. Kosudaki basarinizdan ve gayretinizden dolayi her birinize tesekkür ediyorum” dedi.

Baslattiklari kampanyanin çok degerli oldugunun altini çizen Yesim Grup CEO’su Senol Sankaya, kurum olarak böyle bir sosyal sorumluluk projesinin içinde olmanin kendisini gururlandirdigini söyleyerek projeye katilan bütün kosuculari tebrik etti. Sankaya’nin ardindan söz alan Doca Pakkens Genel Müdürü Mustafa Demiralay ise “Ben, iyilik pesinde kosacagimizi ögrendigimde çok mutlu oldum. Yesim ile beraber iki kurum, tek takim olacagimizi ögrendigimde ise ayri bir heyecan duydum. Ne mutlu ki güzel bir is birligine imza atarak önemli bir basari elde ettik” diye konustu.

Konusmalarin ardindan plaket törenine geçildi. Kampanyada kosan sporcular arasinda ve Yesim Kosu Takimi adina en çok bagis toplayan Serpil Soykan, Filiz Ates Alyanak ve Canan Küçük’le birlikte Doca Pakkens Kosu Takimi adina en çok bagis toplayan Pinar Acar Övet, Hakki Senkeser ve Yasemin Kuzucu plaketlerini Yesim Grup CEO’su Senol Sankaya’nin elinden aldi.

Kosuya katilan tüm kosuculara TEV Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Ali Neyzi ve TEV Bursa Subesi Yürütme Kurulu Baskani Mehmet Çaliskan tarafindan madalya ve sertifika takdim edildi.

TEV Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Ali Neyzi de tören sonunda Yesim Grup CEO’su Senol Sankaya’ya ve Doca Pakkens Tekstil Genel Müdürü Mustafa Demiralay’a desteklerinden dolayi tesekkür plaketi takdim etti. Doca Pakkens Tekstil Boyahane, Yalin Üretim ve ERP Proje Yöneticisi Hakki Senkeser de Sankaya’ya kosu formasi hediye etti. Tören sonunda günün anisina pasta kesildi ve toplu fotograf çekimi yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile