Yesob Başkanı Öncü, Görevinden İstifa Etti

Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Fehmi Öncü, görevinden istifa ettiğini ve AK Parti'den İl Genel Meclisi aday adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı.

Öncü, iki dönemdir başkanlığını yaptığı YESOB'da basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda birliğe bağlı 17 odanın başkanı hazır bulundu. YESOB'daki başkanlık görevini bıraktığını belirten Öncük, şöyle konuştu:
"Bu bir hizmet yarışıydı. Bayrağı bugüne kadar ben taşıdım. Bugünden itibaren bayrağı başka arkadaşlarımıza devredeceğiz. 2 dönemdir YESOB'da başkanlık yürütüyorum. Ben de görevi birliğimize ciddi katkılar yapan Behçet Kaplan'dan devralmıştım. Burada hizmetleri oda başkanlarımızla birlikte yürüttük. Odamıza elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Odamızın borçlarını ödeyip bir miktarda birikim yaptık. Bunlar birlik beraberlik ve özveri ile gerçekleştirildi.

Çalmadık, çırpmadık, hep şeffaf bir yönetim anlayışı ortaya koyduk."
Görevi bırakma nedenini de açıklayan Öncü, "Kararı almamın nedeni İl Genel Meclisi üyeliği için aday adayı olmam. Bundan sonra partim bana görev verir ve oraya seçilirsem İl Genel Meclisi'nde esnafımızın temsilcisi olarak görev yapacağım. Odamızın kapıları üyelerimize hep açık oldu. Her zaman hesap verilebilirliği savunduk. Benden sonra göreve gelecek başkanın başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Mutlu da 8 yıldır Fehmi Öncü ile Yalova'ya hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.
Ardından oda başkanları ve YESOB çalışanları Fehmi Öncü ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile