Yilbasi Tatili Için Izmir'e Geldi, 5'Inci Kattan Asagi Düstü

Yilbasi Tatili Için Izmir'e Geldi, 5'Inci Kattan Asagi Düstü

Yilbasi tatili için Izmir’in Konak ilçesine geldigi ögrenilen 32 yasindaki genç, iddiaya göre 5’inci kattaki balkondan asagi düstü. Agir yarali olarak hastaneye kaldirilan kisinin yasam mücadelesi sürerken olayla ilgili sorusturma baslatildi.



Olay dün Konak ilçesinde bulunan Sehit Kemal Keser Sokak’ta meydana geldi. Yilbasi tatili için yurt disindan Izmir’e geldigi ögrenilen M.Ç. (32), sokakta bulunan bir apartmandaki evin balkonuna çikti. Bu esnada henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayi dengesini kaybeden genç adam, 5’inci kattan asagi düstü. M.Ç.’nin önce zemin katta bulunan tenteye daha sonra da bir is yerinin tabelasina çarparak yola savruldugunu gören çevredeki vatandaslar, durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri tarafindan çevre güvenligi saglanirken, olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan agir yaralandigi belirlenen M.Ç., ambulansla Atatürk Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Hastanede tedavi altina alinan M.Ç.’nin saglik durumu ciddiyetini korurken, olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile