Yilbasina son bir buçuk ay kala emniyet ekipleri, kaçak içki ölümlerinin önüne geçmek için çalismalarini yogunlastirdi. Kirklareli Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü Ekipleri tarafindan “Alkollü içki kaçakçiligiyla mücadele” çerçevesinde il genelinde yapilan çalismalarda 3 kisiye ait 5 adreste denetleme ve arama çalismasi yapildi. Ayrica Lüleburgaz ilçe girisi otoban baglanti yolu üzerinde durdurulan süpheli bir araç üzerinde yapilan aramada, 4 adet 5 litrelik bidonlarda 20 litre etil alkol ile 30 litrelik 36 adet bidon içerisinde 1 ton 80 litre etil alkol olmak üzere, toplamda 1 ton 100 litre etil alkol ve 2 adet 500 ml’lik siselerde alkollü içki yapiminda kullanilan anason yagi, 13 adet 50 ml’lik siselerde anason yagi, 2 adet 50 ml’lik siselerde gliserin ile alkolleri gizlemek amaçli bidonlara yapistirmak için kullanildigi degerlendirilen çok sayida “kolonya” ibareli etiket ele geçirildi.
Yürütülen operasyon neticesinde 5 süpheli adli makamlara sevk edilirken ayrica araç sürücüsüne yurt içi tasimacilik yetki belgesi olmadan yük tasidigi için Trafik Ekiplerince 3 bin 230 TL para cezasi uygulandi.
Yilbasin Öncesi Emniyet Alarmda Açiklamasi Bidon Bidon Etil Alkol Bulundu
Yilbasi öncesi kaçak içkiye yönelik ölümleri n önlenmesi amaciyla emniyet ekipleri çalismalarini artirdi. Kirklareli’nde 3 adreste ve otoban baglanti yolunda yapilan çalismada bidon bidon bidon etil alkol ele geçirildi.



















