Yilbasinda Da Çalisan Kamu Görevlilerine Protokol Ziyareti

Yilbasinda Da Çalisan Kamu Görevlilerine Protokol Ziyareti

RIZE – Rize protokolü, yilbasi gecesi de mesailerine devam eden kamu görevlilerini ziyaret etti.

Rize Valisi Kemal Çeber, beraberinde Rize Belediye Baskani Rahmi Metin, Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Patlak, Il Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve Rize Il Jandarma Komutani Albay Hakan Dedebagi ilk olarak Rize Belediyesi Zabita Müdürlügünü ziyaret etti. Burada zabitalarla sohbet eden heyet sonrasinda Itfaiye Müdürlügüne geçti. Itfaiye ekipleriyle bir araya gelen heyet çalisanlarla çalisma hayatlarinin zorlugu hakkinda konustu.

Sonrasinda ise Rize merkeze bagli Alipasa Mahallesi’ndeki polis noktasini ziyaret ederek polis memurlariyla bir araya gelen heyet buradan da Il Jandarma Komutanligi’ndaki askerlerle bulustu. Askerlerle de kisa bir süre vakit geçiren heyet son olarak Rize Merkez Cumhuriyet Karakolunu ziyaret ederek burada ki polis memurlarinin da yeni yilini kutladi.

Ziyaretlerin ardindan açiklama yapan Rize Valisi Kemal Çeber, “Insallah 2021 bize yasattigi tatsizliklarla beraber gider ve 2022’de de her seyi ile güzel bir yil yasariz diye bu temennilerle tüm halkimiz evinde yeni yila huzurlu girsin diye görev yapan arkadaslarimizi ziyaret ettik. Onlara 2022 yilinin kendilerine, ailelerine, tüm sevdiklerine, ilimize, vatanimiza hayirli bir yil olmasini içeren dileklerimizi, saglik, mutluluk, basari, sevgi dileklerimizi ilettik” dedi.

Rize Belediye Baskani Rahmi Metin ise, "2021’in son saatlerinde huzur ve güveni temin eden görevdeki arkadaslarimizi ziyaret ederek çalismalari hakkinda sohbet ettik. Onlarda bize güç ve güven vererek tesekkür ettiler" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile