Yılbaşında hangi oyunlar oynanır?

Yılbaşında hangi oyunlar oynanır?

İşte 2014'ü evde karşılayacaklar için yılbaşı gecesinde oynanacak oyunlar... Yılbaşında evde hangi oyunlar oynanır. İşte yılbaşında oynanacak oyunlar...

Yeni yılı evde karşılayacaklar için eğlenceli oyunlar.. Yılbaşında evde hangi oyunlar oynanır. İşte yılbaşında oynanacak oyunlar... Yılbaşını evde geçirecekler için can sıkıntısını önleyecek bir dizi oyun derledik. İşte yılbaşında aileniz ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz birbirinden eğlenceli oyunlar...

Yeni yılı kimisi evinde ailesiyle karşılayacak. kimisi de birbirinden eğlenceli programların yer aldığı gece kulübü ve restoranlarda eğlenmeyi planlıyor.

Bir kısım ise giderek azalan sokak eğlencelerinde kalabalıklar arasına karışarak yeni yıla girmeyi tercih ediyor.

Ama şu var ki, yeni yılın en büyük eğlencelerinden biri de evde oynanacak yılbaşı oyunları. Yeni yıl gecesi evde oynanacak oyunları sizler için derledik;

Yılbaşı gecesini evde geçirmeye niyetliyseniz sizin için harika oyun önerilerimiz var. Toplayın arkadaşlarınızı evinize, kendi partinizi düzenleyin.

Pursuit Trivial Pursuit dünyanın en sevilen genel kültür oyunu. Coğrafyadan edebiyata, spordan tarihe farklı kategorilerden binlerce soruyla en bilgili çıksın ortaya! Soruları bilseniz de bilmeseniz de çok eğleneceksiniz.

Yılbaşında hangi oyunlar oynanır?

Tabu Aman dikkat, o kelime yasak! Diyaloglarıyla ünlü, bağımlılık sebebi, kahkaha yüklü efsane Tabu. Yasak kelimeleri kullanmadan başka bir kelimeyi anlatmanız gerekiyor. Kopma garantili oyun bu!

Yılbaşında hangi oyunlar oynanır?
Tabu XL “Klasik Tabu'yu yaladım yuttum” diyorsanız alın size Tabu XL! Yeni kelimeler, çizerek anlatacağınız bölümler, Tabu kuklasıyla sergilemeniz gereken hünerler… Hırsınıza yenilip kavgaya tutuşmayın, sadece bir oyun bu!

Yılbaşında hangi oyunlar oynanır?
Cranium Ödüllü kutu oyunu Cranium, sizi sıra dışı bir eğlenceye davet ediyor. Bu oyunda bazen sahnenin yıldızı, bazen kelimelerin efendisi bazen de şaheserler yaratan bir sanatçı olacaksınız. İster çizin ister sahnede rol yapın isterseniz de bilgi hazinenizi ortaya saçın.

Boggle Flash Kelimelerle elektronik devrime hazırlanın! Zamana karşı mı yarışacaksınız yoksa rakibinize mi? Akıllı elektronik küpler yan yana gelsin, siz anlamlı kelimeler çıkarmaya çalışırken heyecan tavan yapsın.

Yılbaşında hangi oyunlar oynanır?

Upwords 3 boyutlu kelime oyunu ile eğlencenin boyutunu değiştirin. Harfleri sadece yan yana değil, üst üste de dizip yeni kelimeler üretebilirsiniz. Dikkat, kelimeler yükseldikçe heyecan da yükselir!

Yılbaşında hangi oyunlar oynanır?


Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile