Yılbaşında hava durumu

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Marmara Bölgesi'nde yılbaşında ılık havanın etkili olacağı belirtildi.

Balıkesir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale'de bugün için gündüz sıcaklığının 16-18 derece olduğunu söyledi.

Gün boyu yağışların aralıklarla süreceğini ifade eden yetkililer, akşamdan sonra yağışların ve lodosun kesileceğini, sıcaklığın azalacağını bildirdi.

Gündüz sıcaklığının yarın 10 dereceye kadar gerileyeceğini ifade eden yetkililer, “Çarşamba gününden itibaren bölgemiz Akdeniz üzerinden gelecek ılık havanın etkisine girecek. Lodosla birlikte sıcaklıklar yükselecek. Gündüz sıcaklığı 15 dereceye kadar çıkacak” dedi.

Yetkililer, lodosun etkisiyle 31 Aralıkta hava sıcaklığının 7 derece civarında olacağını, kar veya yağmur beklenmediğini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile