Yildirim'a 5 Yildizli Modern Gençlik Ve Spor Merkezi

Yildirim'a 5 Yildizli Modern Gençlik Ve Spor Merkezi

Bursa’nin Yildirim ilçesinde belediyenin Dr. Sadik Ahmet Spor Tesisi’ni modern, fonksiyonel bir yasam merkezine dönüstürecek çalismalari araliksiz devam ediyor.

Yildirim Belediyesi, Dr. Sadik Ahmet Spor Tesisi’ni modern, donanimli bir sosyal yasam merkezine dönüstürmek için çalismalara tüm hiziyla devam ediyor. Hali saha ve yüzme havuzundan olusan mevcut tesisin yikildigi 7 bin 350 metrekarelik insaat alanina sahip proje kapsaminda; yari olimpik kapali yüzme havuzu, çocuklar için cimnastik, karate, taekwondo salonlari, kadin ve erkek fitness salonu, modern kitap kafe, kütüphane ve teknoloji arastirma ve gelistirme merkezi bulunacak. 7’den 70’e tüm vatandaslarin bulusma mekâni haline gelecek Dr. Sadik Ahmet Spor ve Gençlik Merkezi açildiginda Yildirim’a deger katacak.

Yildirim’a deger katacak

Çalismalarin yüzde 70’inin tamamlandigi proje alanini basin mensuplariyla birlikte inceleyen Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Ilçemize kütüphaneler, okuma salonlari, kültür merkezleri, spor tesisleri, sosyal yasam merkezleri kazandirarak hemsehrilerimizin yasam konforunu yükseltiyoruz. 2019 yilindan bu yana ilçeye 22 spor yatirimi kazandirdik. Yenilerini kazandirmak adina çalismalarimizi sürdürüyoruz. Yildirim Belediyesi olarak yasamiyla ve mücadelesiyle hepimize örneklik teskil eden Dr. Sadik Ahmet’in ismini yasattigimiz spor kompleksini bölgenin degisen ihtiyaçlari ve artan nüfusu sebebiyle sil bastan yeniliyor, içerisinde evlatlarimizin yetisecegi modern bir gençlik ve spor merkezine dönüstürüyoruz. Hizmete açildiginda ilçenin önemli bir ihtiyacina cevap verecek merkezimiz Yildirim’a deger katacak” diye konustu.

Genç girisimciler yetisecek

Doktor Sadik Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi’ni ayni zamanda ‘Teknoloji ve Arastirma Gelistirme Merkezi’ olarak da planladiklarini ifade eden Baskan Yilmaz, “Evlatlarimiza inovasyon ve teknoloji ilgisi kazandirarak yenilikçi düsünmelerini hedefliyoruz. Ülkemiz gençligi için heyecanimiz var. Teknolojiye yön veren birbirinden yenilikçi fikirlerin ortaya çikacagi Doktor Sadik Ahmet Gençlik ve Spor Merkezi genç girisimcilerin yetismesine katki saglayacak” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile