Yildirim'a Yeni Nefes

Yildirim'a Yeni Nefes

Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Degirmenönü Mahallesi’nde yapimi devam eden yeni park alaninda incelemelerde bulundu.

Yildirim Belediyesi, Degirmenönü Mahallesi’ne yeni park kazandirmak için çalismalarini sürdürüyor. 2022 yili içerisinde bölge sakinlerinin istifadesine sunulacak parkin bünyesinde; basketbol sahasi, ip karusel, kondisyon aletleri, birbirinden eglenceli çocuk oyun aletleri bulunacak. Yesil alanla birlikte oturma birimleri ve dinlenme alanlarinin da olacagi parkta yürüyüs yolu ve donati elemanlari yer alacak.

Parkta devam eden çalismalari yerinde inceleyen Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, altyapisi ve üstyapisiyla sehri imar etmek için yogun çaba sarf ettiklerini belirterek bu çerçevede yeni yesil alanlar ve parklarla da Yildirim’i yarinlara hazirladiklarini söyledi.



Degirmenönü Mahallesi’ne kazandirilan parki büyük ölçüde tamamlandigini, son rötuslarin yapildigini aktaran Baskan Yilmaz, “Hemsehrilerimizin dinlenmeleri, spor yapmalari ve yesil doku içinde çocuklariyla kaliteli zaman geçirmeleri adina ilçemize yeni bir park daha kazandiriyoruz. 3 bin metrekarelik bir alana yapilacak parkimizi spor yapan vatandaslarimiz ve evlatlarimiz çok sevecek. Yesil dokusuyla ilçemize deger katacak parkimizi kisa sürede vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile