Yildirim Açiklamasi 'Ramazan'in Bereketini Islahiye Ve Nurdagi Ile Paylasalim'

Yildirim Açiklamasi 'Ramazan'in Bereketini Islahiye Ve Nurdagi Ile Paylasalim'

Gaziantep Ticaret Odasi (GTO) Yönetim Kurulu Baskani Tuncay Yildirim, Ramazan yardimlarinin 6 Subat depremlerinde büyük hasar alan ve hala toparlanma süreci devam eden Islahiye ve Nurdagi ilçelerine yapilmasi çagrisinda bulundu.

GTO Yönetim Kurulu Baskani Tuncay Yildirim, yaptigi yazili açiklamada üyelerine seslenerek Ramazan bereketini Islahiye ve Nurdagi ilçelerindeki ihtiyaç sahipleriyle paylasmalarini istedi.

Yildirim, “Bildiginiz gibi 6 Subat depremlerinde Islahiye ve Nurdagi ilçelerimiz derin yara aldi. Nudagi’nda bin 888, Islahiye’de ise bin 182 bina yikildi. Ticari faaliyetler neredeyse durdu. 3 binden fazla vatandasimizi kaybettigimiz ilçelerimizde toparlanma süreci devam ediyor. Resmi rakamlara göre sehirdeki 8 bin 660 konteynerde 26 bin kisi, kirsalda kurulan konteynerlerde ise 32 bin 454 kisi bariniyor. Üyelerimizin Ramazan ayinda yapacaklari zekât, fidye ve fitreleri bu ilçelerimize ulastirarak Ramazan bereketini depremzede vatandaslarimizla paylasmalarinin bu mübarek günlerin ruhuna da yakisacaktir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile