-Yildirim Belediyesi Ve Yesilay'dan Sigarayi Birakma Kampanyasi

-Yildirim Belediyesi Ve Yesilay'dan Sigarayi Birakma Kampanyasi

Yildirim Belediyesi, daha saglikli bir Yildirim için ‘Sigarayi birakalim, birlikte saglikla çalisalim’ kampanyasini hayata geçirdi.

Yildirim Belediyesi, sigara bagimliligina karsi harekete geçti. Yildirim Belediyesi ve Yesilay is birligiyle ‘Sigarayi birakalim, birlikte saglikla çalisalim’ adli kampanya baslatildi. Kampanya kapsaminda, Belediye çalisanlarina sigaranin zararlarini anlatan brosür dagitan ekipler, Belediye’nin hizmet binalarina afisler asarak bilgilendirme çalismasi gerçeklestirdi. Kampanya kapsaminda düzenlenecek seminerler ile sigarayi birakmanin yollari anlatilacak.

Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Dünyada sigara bagimliligindan dolayi her yil 8 milyona yakin insan ölüyor. Bizde Yildirim Belediyesi olarak çalisanlarimizin, vatandaslarimizin ve gelecek nesillerin sagligini önemsiyoruz. Bu maksatla ‘Sigarayi birakalim, birlikte saglikla çalisalim’ adli kampanyayi baslattik. Personelimize brosürler dagitarak ‘Sigaranin zararlari nelerdir?’, ‘Bagimlilik nedir?’, ‘Pasif içicilik nedir? ve dogru bilinen yanlislar üzerine bilgilendirme çalismalari gerçeklestirdik” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile