Yildirim'da Üniversite Adaylarina Ücretsiz Danismanlik Hizmeti

Yildirim'da Üniversite Adaylarina Ücretsiz Danismanlik Hizmeti

Yildirim Belediyesi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) sonrasi ögrencilere Mümine Seremet Uyumayan Kütüphanesi’nde ücretsiz tercih danismanligi hizmeti veriyor.

Yildirim Belediyesi’nin gençlere ve egitime destegi sürüyor. Ilçeye kazandirdigi kütüphaneler ve çalisma salonlarinin yani sira; deneme sinavlari ve motivasyon seminerleri ile ögrencilerin yaninda olan Yildirim Belediyesi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) sonrasinda da ‘Tercih Danismanligi’ ile alaninda uzman rehber ögretmenleri gençlerle bulusturuyor. Mümine Seremet Uyumayan Kütüphanesi’nde saat 10.00 ile 18.00 arasinda hizmet veren Tercih Danismanligi Merkezi’ne basvuran ögrenciler, ücretsiz danismanlik ve rehberlik destegi alarak, üniversite tercihlerini yapabiliyor. Gençlerin aldiklari sonuçlara göre en dogru tercihleri yapmasi amaciyla kurulan danismanlik ofisi 4 gün boyunca devam edecek.

“Gençlerimizi destekliyoruz”

Gençleri her zaman desteklediklerini vurgulayan Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Bizim belediyecilik anlayisimizda hizmet önceligi gençler ve çocuklarindir. Onlara yapilan her yatirim gelecege dikilmis bir fidandir. Gençlerimizi sinav sürecinde yalniz birakmayip üniversite tercih sürecinde, en dogru karari verebilmeleri için danismanlik hizmeti sagliyoruz. Insallah gençlerimiz, kendilerine en faydali olacak, mutlu hissedecekleri üniversitelere ve bölümlere gidebilir. Onlari mutlu görmek bizlerin en büyük motivasyon kaynagi” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile