Yıldırımlı Demokrat Gençler: Baskıcı rejimi bitirmek için 'evet' diyeceğiz

12 Eylül referandumu yaklaştıkça sivil toplum kuruluşları da sandık başında verecekleri oyun rengini açıklamaya devam ediyor. Bursa'da, Demokrat Gençl

12 Eylül referandumu yaklaştıkça sivil toplum kuruluşları da sandık başında verecekleri oyun rengini açıklamaya devam ediyor. Bursa'da, Demokrat Gençler Topluluğu Yıldırım Temsilciliği de referandumda 'evet' oyu vereceklerini açıkladı.

Demokrat Gençler Yıldırım Temsilcisi Yasin Susam yaptığı açıklamada, Adnan Menderes'in idamıyla başlayan baskıcı rejimi bitirmek amacıyla sandıkta 'evet' oyu vereceklerini söyledi. Askerlerin zamanlarını darbeler planlayarak değil, gençlerin yaşamını nasıl koruyacaklarını düşünerek harcamaları gerektiğini belirten Yasin Susam, "Darbe heveslilerinin eninde sonunda yargıya hesap vereceklerini anlamaları için 'evet' diyeceğiz. 12 Eylül darbesinde milyonlarca insanı tutuklayan, binlercesini işkenceden geçiren, onlarcasını asan ve milletin parasıyla gününü gün edenlerden hesap sormak için 'evet' diyeceğiz. Memurlara verilen haksız uyarma ve kınama cezalarına itiraz edebileceği için 'evet' diyeceğiz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile