Yildiz Holding Yeni Çalisma Modeli 'UYDU'Ya Geçiyor

Yildiz Holding Yeni Çalisma Modeli 'UYDU'Ya Geçiyor

Yildiz Holding, is dünyasinin degisen ihtiyaçlarina cevap verebilen, gelecekteki ihtiyaçlara da hizli ve etkin uyum saglayabilen “UYDU-Yeni Nesil Çalisma Modelleri” projesini 1 Eylül 2021 itibariyla kademeli olarak hayata geçiriyor. Holding çalisanlarinin ve uzmanlarin katkilariyla tasarlanan UYDU modelinde, çalisanlarin görev ve sorumluluklarina bagli olarak ofisten, hibrit, uzaktan ve sahada çalisma sistemleri bulunuyor. Bu kapsamda Holding ofislerinde de yeni yapiya uygun çalisma alanlari olusturulacak.

Yildiz Holding, hizla degisen is dünyasinda çalisma modellerinin verimliligi ve dönüsümü üzerine yapilan arastirmalardan ve çalisan beklentilerinden yola çikarak yeni bir çalisma modeline imza atti. 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren devreye alinacak UYDU-Yeni Nesil Çalisma Modelleri projesi üç ana unsura dayaniyor: Anketler yoluyla çalisanlardan alinan geri bildirim, mevcut islerin ve is gücünün analizi, dünyadaki egilimlerin ve uygulamalarin incelenmesi. Bu asamalarin tamamlanmasinin ardindan Holding çalisanlarinin ve uzmanlarin katkilariyla titizlikle tasarlanan UYDU modelinde, çalisanlarin görev ve sorumluluklarina bagli olarak ofisten, hibrit, uzaktan ve sahada çalisma sistemleri bulunuyor.

Farkli çalisma modellerine dahil olan is aileleri arasinda iletisimin kesintisiz bir sekilde devam etmesini saglayan UYDU kapsaminda her bir çalisma sekli için özel kosullari ve gereklilikleri de detaylandiran Yildiz Holding, böylece daha verimli, dinamik ve çevik bir yapiya kavusacak. Kademeli olarak devreye alinacak UYDU projesi, 1 Ocak 2022 tarihine kadar Yildiz Holding’de ve Holding’e bagli Türkiye’deki tüm sirketlerde hayata geçirilmis olacak. UYDU ile birlikte Yildiz Holding binalari ve ofisleri de yeniden tasarlanacak; fiziksel ve sanal ortamin iç içe geçtigi, ortak çalisma alanlarinin arttigi, dijital toplantilara özel alanlarin saglandigi, sosyallesmeyi artiran mekânlar yaratilacak.

“Çalisan deneyimine olumlu katkisi olacak UYDU ile birlikte yeni yeteneklerin sirketlerimizi tercih etmesini ve mevcut çalisan bagliligini da artirmayi hedefliyoruz”

Yeni nesil çalisma modelleriyle bugünün gerekliliklerine uyum saglamanin ötesinde gelecegin ihtiyaçlarina göre de uyarlanabilecek bir yapiya kavusulacagini vurgulayan Yildiz Holding CEO’su Mehmet Tütüncü sunlari ifade etti: “Küresel salgin dönemi özellikle yeni çalisma modelleri açisindan tüm is dünyasi için önemli bir deneyim oldu. Beklenmedik degisimlere uyum anlaminda kritik bir örnek olan salgin sürecinde uzaktan çalisma modelini hizli bir sekilde tüm ofislerimizde hayata geçirdik. Ayrica is yapis yöntemlerimizin gelecegi üzerinde çalisarak degisimin mümkün ve uygulanabilir oldugunu gördük. Bu kapsamli çalismanin somut çiktisi da ‘UYDU - Yeni Nesil Çalisma Modelleri’ oldu. Bugünün ihtiyaçlarini ve yeni nesil çalisanlarin beklentilerini karsilayan, gelecekteki ihtiyaçlara göre yeniden yapilandirilmasi da mümkün olan UYDU, deger yaratmayan islerden uzaklasmayi ve verimliligi artirmayi da saglayacak. Çalisan deneyimine olumlu katkisi olacak UYDU ile birlikte yeni yeteneklerin sirketlerimizi tercih etmesini ve mevcut çalisan bagliligini da artirmayi hedefliyoruz. UYDU’nun devreye alinmasiyla es zamanli olarak ofislerimizde de bazi fiziksel degisimler yaparak inovasyonu ve birlikte çalismayi, iletisimin sürekliligini, aidiyet duygumuzu destekleyen bir çalisma ortami yaratacagiz. Ayni zamanda, çalisanlarimizin esenligini korumak amaciyla yeni programlari da gündemimize almayi hedefliyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile