Yilmaz Açiklamasi '1 Mayis; Isçinin, Emekçinin Bayramidir'

Yilmaz Açiklamasi '1 Mayis; Isçinin, Emekçinin Bayramidir'

Baskan Avukat Umut Yilmaz, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü dolayisiyla yayimladigi mesajinda, “1 Mayis, alin teridir, emektir, direnistir, özgürlüktür. 1 Mayis, isçinin, emekçinin bayramidir” ifadesine yer verdi.

Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü mesajinda, “1 Mayis; alin teridir, emektir, direnistir, özgürlüktür. 1 Mayis; isçinin, emekçinin bayramidir.

Belediye Baskani olarak, her zaman isçi haklarinin ve emegin degerinin bilincindeyim. Sehrimizin her kösesinde emegiyle var olan isçi kardesim ile birlikte, omuz omuza çalismaktan vazgeçmeyecegim.

Isçi kardeslerimiz, emekleriyle gece-gündüz demeden çalisarak, sehrimize ve ülkemize büyük katkilar sagliyor. Bu özverili çalismalari ve alin teri degeri hiçbir zaman göz ardi edilemeyecek kadar büyüktür.

Bizler, isçi haklarinin korunmasi ve çalisma sartlarinin iyilestirilmesi konusunda her zaman yüksek duyarlilik gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. Isçi kardeslerimin haklarini korumak ve yasam kalitesini artirmak için çalismalarimizi sürdürecegiz. 1 Mayis, sadece hak talep etme günü degil, ayni zamanda birlik ve beraberlik günüdür. Bu özel gün vesilesiyle birbirimize daha çok kenetlenmeli ve dayanisma ruhumuzu pekistirmeliyiz. Bugün, emegin ve isçi mücadelesinin simgesi olan 1 Mayis Isçi Bayrami’ni kutlamanin mutlulugunu isçi ve emekçi kardeslerimle birlikte yasiyoruz. Tüm isçi kardeslerimin ve emekçi vatandaslarimizin bayramini en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile