Yilmaz Açiklamasi 'Mahalle Ziyaretlerimizde Yeni Projeler Planliyor Ve Hedefliyoruz'

Yilmaz Açiklamasi 'Mahalle Ziyaretlerimizde Yeni Projeler Planliyor Ve Hedefliyoruz'

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, ilçenin tüm mahallelerine yönelik gerçeklestirdigi farkli hizmetlerle mahalle sakinleri ve muhtarlarin takdirini kazaniyor.

Baskan Yilmaz, teknik ekibiyle birlikte Aladag Mahallesi’nin misafiri oldu. Mahalle muhtari Ahmet Ertunç, Baskan Yilmaz ve ekibini agirlayarak mahallesine sunulan hizmetlerden dolayi tesekkür etti.

“Baskanimiz ayrim yapmadan hizmet ediyor”

Mahalle Muhtari Ahmet Ertunç, Baskan Yilmaz ve ekibiyle her zaman iletisime geçebildigini ve mahallelerinin sorunlarinin en kisa sürede çözüldügünü ifade ederek, “Mahallemize imece usulü kazandirilan Çok Amaçli Kültür Sanat ve Taziye Evinin yapiminda belediyemiz büyük bir destek verdi. Aladag Camimizin ve çevresinin bakim ve onarimina kadar birçok çalismalar yapildi. Kapisini ve yüregini bizlere her zaman açan Baskanimiz Atsiz Afsin Yilmaz’a, mahalle sakinlerim adina tesekkür ediyorum” dedi.



“Mahalle ziyaretlerimizde yeni projeler planliyor ve hedefliyoruz”

Mahallede yapimi devam eden çalismalari da inceleyen Baskan Yilmaz, “İçel’in en genis hizmet alanina sahip ilçelerden biriyiz. Toroslarimizda birbirinden kiymetli 67 mahallemiz var. Degerli muhtarlarimizla el ele vererek mahallelerimize hizmetin en güzelini sunmanin gayreti içerisindeyiz. Mahallelerimizi her ziyaret ettigimizde yeni projeler planliyor ve hedefliyoruz. Bu çerçevede Aladag Mahallemizde gerçeklestirdigimiz hizmetlerden ötürü mahalle muhtarimiz ve mahalle sakinlerimiz bizleri ögle yemeginde agirladilar. Misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Allah, birlik ve beraberligimizi bozmasin” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile