Yilmaz Açiklamasi 'Üyelerimizin Findik Depolari Güvence Altinda Olacak'

Yilmaz Açiklamasi 'Üyelerimizin Findik Depolari Güvence Altinda Olacak'

Çarsamba Ticaret Borsasi (ÇTB) Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz, üyelerinin findik depolarinin güvence altinda olmasi için gerekli önlemlerin alinacagini söyledi.

Çarsamba Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz ve yönetimi, Çarsamba Ilçe Emniyet Müdürlügü görevine atanan Barik Çiçek’e hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdürlügü görevine atanan Çiçek’i kutlayan Baskan Yilmaz, kendisine basarilar diledi. Yilmaz, “Ilçemizin emniyeti 177 yildir güvenligimizi ve huzurumuzu saglayan polis teskilatimiza emanet. Bu köklü teskilatin yetistirdigi her bir ferdin ülkemize, milletimize ve ilçemize özveri ve basariyla hizmet edeceginden kuskumuz yok” dedi.

Yilmaz, ÇTB’nin Ilçe Emniyeti ile her zaman is birligi içerisinde olacagini ve ilçe için tüm fedakarligin gösterilecegini ifade etti.



ÇTB ve emniyetten borsa üyelerinin findik depolarina karsi önlem

Yilmaz, findik sezonunun açilmasi ile Çarsamba’da findik alim satimi ile ugrasan is insanlarinin mallarinin güvenliginin saglanmasi yönündeki taleplerini Müdür Çiçek’e iletti. Yilmaz, “Sezonda, üyelerimizin findiklarinin muhafaza edilmesi ile ilgili her yil oldugu gibi dikkatle uyariyoruz. Borsa olarak is insanlarimizin magduriyet yasamamalari adina Çarsamba Ilçe Emniyetimiz ile is birligi içerisinde olacagiz. Bu hususta Müdürümüz Barik Bey’den söz aldim” diye konustu.

Müdür Barik Çiçek, ÇTB Baskani Yilmaz ve Yönetimine nazik ziyaretinden ötürü tesekkür ederek, Çarsamba Ticaret Borsasi’nin Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne sundugu katkilar için tesekkür etti. Müdür Çiçek, Çarsambali is insanlarinin findik mahsullerinin korunmasi yönünde dikkatle çaba göstereceklerinin altini çizerek, görev süresince ilçenin emniyetinin ve huzurunun güven altinda olmasi için özveriyle çalismaya devam edeceklerini belirtti.

Çarsamba Ilçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek’in makaminda gerçeklesen ziyarete ayrica; ÇTB Yönetim Kurulu Baskan Vekili Servet Zeren, Meclis Baskani Haci Toraman, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Meclis Üyesi Nurettin Öztekin ve Genel Sekreter Sercan Yasar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile