Yılmaz, Alt Yapı ve Doğal Gaz Calışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Yılmaz, Alt Yapı ve Doğal Gaz Calışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Kozlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz Kozlu'da yapılan alt yapı ve doğal gaz çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kozlu 19 Mayıs mahallesi okul sokak mevkisi alt yapı çalışmaları hakkında Yılmaz,"Bu çalışma Kozlu'nun tarihinde yapılmış en büyük ve kapsamlı bir altyapı çalışmasıdır. İlçemizin ileriye dönük yüz yıllık altyapı ihtiyacını biz yapmış oluyoruz. Altyapı çalışmaları sadece ve sadece hizmet düşünülerek yapılır. Çünkü yatırımınızı toprağın altına gömüyorsunuz ve hiçbir görselliği yok. Fakat biz çocuklarımızın hatta torunlarımızın bile sorunsuz kullanabileceği altyapıyı şu anda gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaların startını vermek oldukça zordur. Çünkü aynı zamanda çevreye de rahatsızlık verir. Biz vatandaşlarımızın duyarlılığı için teşekkür ediyoruz. Çünkü bu çalışma gelecek nesillere Kozlu'yu taşıyacak bir gelişmedir." dedi.

Doğal gaz çalışmaları hakkında ise " Biz doğalgaz hattını yapmakta olan firmayı da çağırdık. Bu kanallar açıkken doğalgaz hattını da döşeyelim istiyoruz. daha sonra üzeri renkli parke taşı ile kaplanacak olan bu yolları tekrar açtırmak niyetinde değiliz. Bu nedenle hem doğalgazcı arkadaşları hem Telekom'u hem de Bedaş'ı uyararak yapmaları gereken işleri hızlandırmalarını istedik. Bütün bu çalışmalar inşallah ağustos gibi tamamlanıp halkımızın kullanımına açılacaktır" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile