Yilmaz, Basarili Ögrencileri Ödüllendirdi

Yilmaz, Basarili Ögrencileri Ödüllendirdi

Sehitkamil Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla düzenlenen organizasyonlarda dereceye giren ögrencilere ödüllerini Baskan Umut Yilmaz verdi. Çocuklardan, akademik basarilariyla ilgili söz alan Baskan Yilmaz, basarili her çocugu ödüllendireceginin sözünü verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda Sehitkamil Belediyesinin kurumlar arasi is birligiyle organize ettigi geleneksel spor organizasyonlarinda derece yapan ögrencilere yönelik ödül töreni düzenlendi.

Sehitkamil Sanat Merkezi’ndeki ödül töreni; paydas kurum temsilcileri, antrenörler, dereceye giren 249 sporcu ve velilerin katilimiyla gerçeklestirildi.

3x3 Basketbol Turnuvasi, Minikler Futbol Senligi ve Mangala Turnuvasi’na toplam 820 sporcu ögrenci katilim sagladi.

Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, kategorilerinde dereceye giren sporcu ögrencilere branslarina özgü spor malzemeleri, kupa, madalya ve basari belgesi takdim etti.

“Yarin çok daha güzel seyler basaracaksiniz”

Ödül töreninde çocuklara hitaben konusan Baskan Umut Yilmaz, “Güzel, en duygulu hitap ettigim kesin, ah iste bu çocuklar. Çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminiz kutlu olsun. Dünyanin hiçbir ülkesinde, çocuklara hediye edilmis bir bayram yok. Mustafa Kemal’in kiymetini bilin. Sizler zoru basardiniz. Bugün burada oturuyorsaniz inandiginiz içindir. Her biriniz yaristiniz, arkadaslarinizla birlikte mücadele ettiniz ve basardiniz. Bugün de bakin buradasiniz. Hepinizin ne güzel boyunlarinda madalyalarini görüyorum. Çok güzel seyler. Siz eger bunu basariyorsaniz siz yarin çok daha güzel seyler basaracaksiniz. Hepiniz. Derslerinizde basarili olun, abiniz yaninda. Tatile gidecekseniz, beraber gidecegiz ama basarilarla” ifadelerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile