Yılmaz'dan Anlamlı Ziyaret

Yılmaz'dan Anlamlı Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret ederek katılımcılarla birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi.

  Kahvaltıya Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Kurmay Albay Taner Padar, Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Adnan Adıyaman ve dernek üyeleri katıldılar. Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, “Gazisine ve şehit yakınına her zaman sahip çıkan ve her türlü desteği veren, yanımızda olan sayın başkanımıza bu ziyareti için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz da düzenlenen bu kahvaltıda birlikte olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Gazilerimiz ve şehit yakınlarımızın her zaman başımızın üzerinde yeri var. Onların temsilcileri olarak sizlerle yeniden bir araya gelip dertleşmek ve konuşmak benim için çok anlamlı” diye konuştu.Başkan Yusuf Ziya Yılmaz daha sonra gazi ve şehit yakınları temsilcilerinin sorunlarını dinledi ve ardından Samsun`da yaptığı ve yapacağı projeler ve gelişmelerle ilgili bilgiler aktardı.  
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile