Yilmaz'dan Gençlere Motivasyon Ziyareti

Yilmaz'dan Gençlere Motivasyon Ziyareti

Özel Yetenek Sinavlarina Hazirlik Kursu ögrencilerini ziyaret eden Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, ögrencilere moral ve motivasyon asiladi. Gençlere olan inancini vurgulayan Baskan Yilmaz, kursta egitim gören ögrencilere basari diledi.

Sehitkamil’de POMEM (Polis Meslek Egitim Merkezi), PMYO (Polis Meslek Yüksekokulu), BESYO (Beden Egitimi Spor Yüksekokulu), SBF (Spor Bilimleri Fakültesi), MSÜ (Millî Savunma Üniversitesi), ASEM (Astsubay Egitim Merkezi), SUEM (Subay Egitim Merkezi), spor lisesi ve bekçilik sinavlarina hazirlik kursu devam ediyor.

Sehitkamil Belediyesi tarafindan düzenlenen Özel Yetenek Sinavlarina Hazirlik Kursu, basari oraniyla dikkat çekiyor. Özel Yetenek Sinavlarina Hazirlik Kursu kapsaminda verilen egitimlerde basari orani neredeyse yüzde 100’e ulasti. Su anda 371 ögrencinin egitim aldigi kurs, gençlerin hayallerine ulasmasinda büyük rol oynuyor. Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde egitim gören ögrencileri ziyaret etti. Bir süre çalismalari takip eden Baskan Umut Yilmaz, çalismalara verilen arada gençlerle sohbet etti.

“Benim de bir hayalim vardi”

Baskan Yilmaz, hayallerine ulasmak için çalisan gençlere olan inancini dile getirerek, “Benim de bir hayalim vardi ve o hayale kavusmanin ne kadar büyük bir mutluluk oldugunu 31 Mart’ta ögrendim. Insallah, Allah her birinize hayal ettiginiz yerlere ulasmayi nasip eder. Hepinize basarilar diliyorum” dedi.



“Bu orani yüzde 100’e çikarmak mümkün”

Baskan Yilmaz, “Hepiniz pirlanta gibi gençlersiniz. Geleceginiz için burada büyük bir emek sarf ediyorsunuz. Bizim kursumuzun basari orani yüzde 99 buçuk. Eger emek verilir ve mücadele edilirse, bu orani yüzde 100’e çikarmak mümkün. Sizlerin bu isi basaracaginiz durusunuzdan belli” diyerek ögrencilerin motivasyonunu yükseltti.

Gençlerin gelecege daha güçlü adimlarla ilerlemesi için büyük bir özveriyle çalismalarini sürdüreceklerini kaydeden Baskan umut Yilmaz, ögrencilerin hayallerine ulasmalari için gerekli tüm destegi saglamaya devam edeceklerini vurguladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile