Yilmaz'dan Sehitkamil'de Esit Hizmet Sözü

Yilmaz'dan Sehitkamil'de Esit Hizmet Sözü

Toplumun her kesimiyle birebir temas kurma ve sorunlari yerinde tespit etme amaciyla her firsatta ziyaretler gerçeklestiren Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, yogun ziyaret programini araliksiz sürdürüyor.

Baskan Umut Yilmaz, ayni gün içerisinde; Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Baskani Abdulkadir Gözegir, Gaziantep Damizlik Koyun Keçi Yetistiricileri Birligi Baskani Osman Türkman, Kizkapanlilar Kültür ve Dayanisma Dernegi üyeleri ve Beykent Mahallesi sakinleri ile bulustu.

Baskan Umut Yilmaz, ilk olarak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Abdulkadir Gözegir’i makaminda ziyaret etti. Ziyaret sirasinda sporun gençler üzerindeki olumlu etkisi, amatör sporun desteklenmesi ve gelecege yönelik projeler ele alindi. Baskan Yilmaz, Sehitkamil’de sporun her zaman öncelikli bir konu oldugunu belirterek, “Gençlerimizin sporla iç içe büyümeleri için elimizden gelen tüm destegi saglamaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Yilmaz’in bir sonraki duragi ise Gaziantep Damizlik Koyun Keçi Yetistiricileri Birligi oldu. Birlik Baskani Osman Türkman ile görüsen Baskan Umut Yilmaz, ilçede hayvanciligin gelistirilmesi, küçükbas hayvancilikta verimin artirilmasi ve üreticilerin karsilastigi zorluklar üzerine fikir alisverisinde bulundu. Yilmaz, tarim ve hayvanciligin Sehitkamil için büyük bir deger oldugunu vurgulayarak, “Üreticilerimizin her zaman yanindayiz, onlarin sorunlarini çözmek için birlikte çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

Kizkapanlilar Kültür ve Dayanisma Dernegi’ni de ziyaret eden Baskan Yilmaz, dernek üyeleriyle bir araya geldi. Kültürel degerlerin korunmasi ve toplumsal dayanismanin önemine dikkat çeken Yilmaz, “Birlikte oldugumuz sürece kültürümüzü yasatabilir ve gelecege tasiyabiliriz.” diye konustu.

Baskan Yilmaz, Sehitkamil’de derneklerle is birliginin artarak devam edecegini kaydetti.

Son olarak Beykent Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Baskan Yilmaz, mahalle halkinin taleplerini dinleyerek sorunlarina çözüm bulmak için notlar aldi. Baskan Yilmaz, yerel yönetim olarak her zaman halkin yaninda olduklarini ifade ederek, mahallelerin ihtiyaçlarini en iyi sekilde karsilamak ve yurttasin yasam kalitesini artirmak için çalistiklarini vurguladi.

“Ayni kaliteli hizmete ve imkanlara ulasabileceksiniz”

Hizmetlerin niteligini her mahalleye esit sekilde ulastiracaklarini kaydeden Baskan Yilmaz, “Bizim temel hedefimiz, Sehitkamil’deki her bir mahallede yasayan yurttaslarimizin, bulunduklari yerden bagimsiz olarak, ayni yüksek yasam standartlarina sahip olmalarini saglamaktir. Yasadiginiz mahalle, ilçemizin hangi kösesinde olursa olsun, ayni kaliteli hizmete ve imkanlara ulasabileceksiniz. Bu dogrultuda, mahallelerimiz arasindaki hizmet farkliliklarini ortadan kaldirmak için büyük bir kararlilikla çalisiyoruz. Sehitkamil’in her kösesini esit kilmak, vatandaslarimizin refahini ve mutlulugunu artirmak için hizmetlerin niteligini her mahallemize esit sekilde ulastiracagiz. Amacimiz, Sehitkamil’de her bireyin yasam kalitesini yükseltmek ve esitlik ilkesini her alanda hayata geçirmektir” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile