Yilmaz, Emekli Temsilcilerini Dinledi

Yilmaz, Emekli Temsilcilerini Dinledi

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, kent genelindeki yaklasik 75 bin emekliyi temsil eden dernek baskanlariyla bulustu, sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, Sivil Toplum Kurulusu (STK) temsilcilerini CHP Gaziantep Il Baskani Reis Reisoglu ile birlikte agirladi. CHP Gaziantep Il Baskanligi’nda gerçeklesen bulusmada Baskan Yilmaz ile Baskan Reisoglu, emeklilerin sorunlarini dinledi ve çözüm noktasinda yapilacaklarini anlatti.

“Ulu çinarlarimiz huzurla degil, yoklukla yasiyor”

Baskan Yilmaz, yaklasik 18 emekli STK temsilcisini tek tek dinledi. Sehitkamil Belediyesi tarafindan çözülebilecek sorunlari not alan Yilmaz, emeklilerin sorunlarinin çözümüne öncelik vereceklerini vurguladi.

“Emeklihane 2 yakin zamanda açiliyor”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren emeklilere yönelik çalisma yürüttüklerini dile getiren Baskan Umut Yilmaz, “Degerli büyüklerim, sizlerin basimizin üstünde yeriniz var. Yasadiginiz sorunlari biliyoruz. Çözümü için de elimizden geleni fazlasiyla yapmaya çalistigimizdan hiç süpheniz olmasin. Projelerimizin ilk ayaginda ilk Emeklihane’mizi sizlerin hizmetine sunduk. Simdi ikinciyi açmaya hazirlanirken, hemen her mahallede sizlerin hizmetine sunacagimizi paylasalim. Gerçekten çok nitelikli mekânlar. Emeklilerimiz evden çiktigi zaman ’Emeklihane’ye gideyim’ diyecek” ifadelerini kullandi.

“Her zaman yaninizda olacagiz”

Yilmaz, emeklilerle belirli periyotlarda bulusma günleri düzenleyeceklerini kaydederek, “Ne yaparsak yapalim, asla hakkinizi ödeyemeyiz. Söz verdik, yapacagiz. Her zaman yaninizda olacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile