Yilmaz, Gelecegin Soförleriyle Bulustu

Yilmaz, Gelecegin Soförleriyle Bulustu

Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, Trafik Haftasi etkinlikleri kapsaminda gelecegin sürücüleriyle bir araya geldi. Yilmaz, “Babasini, trafik kazasinda kaybetmis biri olarak lütfen; sizlerden ricam, trafik kurallarina uyun” dedi.

Trafik Haftasi dolayisiyla Sehitkamil Trafik Egitim Parki’nda egitim gören ögrencileri ziyaret eden Belediye Baskani Umut Yilmaz, çocuklarin yogun ilgisiyle karsilasti. Ögrencilerle birlikte teorik derse katilan Baskan Yilmaz, daha sonra çocuklarin araç kullanarak uygulamali egitim aldiklari derse katilim sagladi.

Trafikte güvenligi saglamanin önemine isaret eden Baskan Avukat Umut Yilmaz, özellikle genç neslin trafik bilincinin yükseltilmesinin toplumun gelecegi için hayati bir öneme sahip oldugunu dile getirdi. Bireylerin, trafikte daha bilinçli ve güvenli bir sekilde hareket etmelerini tesvik etmeyi amaçladiklarini kaydeden Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, trafik bilincinin toplumun her kesiminde yayginlastirilmasi ve trafik kazalarinin önlenmesi için yürütülen egitim faaliyetlerinin araliksiz devam edecegini söyledi.



Yilmaz, egitimlerini basariyla tamamlayan ögrencilere katilim belgesi ve çesitli hediyeler verdi.

“Trafik kurallarinin ne kadar önemli oldugunu anlattik”

Ziyareti sonrasi açiklamada bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, “Bu hafta, Trafik Haftasi. Babasini, trafik kazasinda kaybetmis biri olarak lütfen; sizlerden ricam, trafik kurallarina uyun, uymayanlari agir bir biçimde uyarin. Trafik kurallarinin ihlali, asla affedilmemesi gerekir. Lütfen sizlerden ricam, çoluk çocugunuz, bizler, baskalari için kurallara uyun. Bugün de burada miniklerimize, çocuklarimiza trafik kurallarinin ne kadar önemli oldugunu anlattik. Onlar bizden daha bilinçli, sürücülerden daha bilinçli. Egitim, küçükken olur. Lütfen, çocuklarimizi dinleyin. Onlarin sagligi, onlarin gelecegi için kurallara uyun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile