Yılmaz Morgül'e 'Nazar Boncuğu'

Yılmaz Morgül'e 'Nazar Boncuğu'

Adana'da düzenlenen özel bir gecede sahne alan Türk Sanat Müziği sanatçısı Yılmaz Morgül, sevilen parçalarını bu kez Adanalı hayranları için seslendirdi.

Bir kadın hayranı sahneye çıkıp Morgül'e 'nazar boncuğu' takarken, Morgül ise, "Buna ihtiyacım olabilir ama benim için en büyük koruma sizin sevginizdir" dedi.

Güneş Plus'ta organize edilen etkinlikte sahne alan Yılmaz Morgül, Adanalı hayranlarıyla hasret giderdi. Yoğun ilgi gösterilen geceye katılan kadınlar, adeta şıklık ve güzellikleriyle birbiriyle yarıştı. Hayranlarının alkışlarıyla sahneye çıkan Morgül, Türk Sanat Müziği'nin sevilen parçalarının yanı sıra eski ve yeni albümünden de seçkiler sundu. Morgül'ün seslendirmiş olduğu birbirinden hareketli parçalara kimi zaman duygu dolu danslarla, kimi zaman da kıvrak ve renkli danslarla eşlik edildi. Gecedekimi davetliler, Yılmaz Morgül'ün seslendirdiği parçalar eşliğinde doğum gününü kutlarken, kimi Morgül hayranlarıysa sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirebilmek için çaba sarf etti.

"NAZAR BONCUĞUNA İHTİYACIM OLABİLİR"
Hayranlarından gelen istekleri de geri çevirmeyen Morgül, sahne performansıyla da göz doldurdu. Bir kadın hayranı, konser devam ederken Morgül'ün yanına yaklaşıp önce onunla dans etti, ardından da "Sizi çok beğeniyor ve çok başarılı buluyoruz. Aman nazar değmesin" diyerek, kendisine yanında getirdiği nazar boncuğunu taktı. Bu durum karşısında duygulandığı gözlemlenen Morgül, "Evet. Belki nazar boncuğuna ihtiyacım olabilir ama benim için en büyük koruma sizlerin sevgisidir" diyerek, hayranına karşılıkverdi. Morgül'ün bu açıklaması, salonda bulunan diğer hayranlarından da büyük alkış topladı.

"HER ŞEYİ HAS VE HARBİ YAŞAMAK VARKEN 'SANAL ŞEYLER' NEDEN?"
Sosyal paylaşım siteleri üzerinde kurulan arkadaşlıklarla birlikte yaşanan ilişkiler ile ilgili olarak yorumda da bulunan Yılmaz Morgül, "Her şeyi has ve harbi yaşamak varken, neden 'sanal şeyler' ile uğraşır ki insan. Hadi bakalım yanınızdakinin elini tutun ve ona sevginizi gösterin" dedi ve sonrasında da aşk kokan parçalarını ardı ardına seslendirdi. Kendisini bir Adanalı olarak gördüğünü dile getiren Morgül, Güneş Plus İşletme Sahibi İbrahim Güneş'e de bu buluşmayı sağladığı için teşekkür etti vekonserlerin her ay düzenli bir şekilde organize edilmesi yönünde hayranlarından gelen talebi iletti, Güneş de bu öneriyi kabul etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile