Yilmaz, Sehitkamil'i Karis Karis Geziyor

Yilmaz, Sehitkamil'i Karis Karis Geziyor

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, halkla iç içe olma vizyonunu sürdürüyor ve ilçe genelinde sabahin erken saatlerinde gerçeklestirdigi yogun ziyaret programlarina gece saatlerine devam ediyor. Baskan Yilmaz, “Yapilmasi gereken seyleri yapmak için gece-gündüz ugrasiyorum. Yapacagiz da. Biz, yapacagiz. Bahanenin arkasina siginmayacagiz” dedi.

Güne sabahin erken saatlerinde, Sehitkamil ve Sahinbey Ziraat Odalari’na yaptigi ziyaretlerle baslayan Baskan Umut Yilmaz, bölgedeki çiftçilerin sorunlarini ve taleplerini yerinde dinledi. Baskan Yilmaz, tarimin ülkemiz için stratejik bir öneme sahip oldugunu vurgulayarak, çiftçilere verilen destegin arttirilmasi gerektigini söyledi.

Baskan Yilmaz, daha sonra CHP Gaziantep Kadin ve Gençlik Kollari toplantilarina katildi.

Sehitkamil’in dört bir yanindaki mahalleleri ziyaret eden Baskan Umut Yilmaz, vatandaslarla birebir temas kurarak onlarin taleplerini dinliyor. Çiksorut bölgesinde hem mahalle sakinleri hem de kadinlarla yaptigi toplantilarda, bölgenin ihtiyaçlarini ve belediyeden beklentilerini dinledi.

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz’in bir diger duragi ise Gaziantep Besnililer Dernegi ve Kays Asireti Gaziantep Ceysler Dernegi oldu. Baskan Yilmaz, hemsehri derneklerine yaptigi ziyaretlerde, dernek üyeleriyle bir araya gelerek onlarin görüs ve önerilerini dinledi.

Fistiklik ve onat Kutlar’da yogun ilgi

Baskan Yilmaz, Fistiklik ve Onat Kutlar Mahallesinde gerçeklestirdigi ziyaretlerle, mahalle sakinleriyle birebir temas kurmaya devam etti. Bu bulusmalarda, mahalle sakinlerinin sorunlari ve önerileri dinlendi, belediye hizmetlerine iliskin görüsler alindi. Baskan Yilmaz, her iki mahallede de samimi ve sicak bir atmosferde geçen toplantilarda, belediye olarak mahallelerin ihtiyaçlarini karsilamak için ellerinden geleni yapacaklarini vurguladi.

Fistik mitingine davet

Baskan Yilmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel’in Gaziantep’e yapacagi ziyareti hatirlatarak, “Cumartesi günü Genel Baskanimiz Özgür Özel Gaziantep’e geliyor. Isçinin, kadinin, emekçinin derdini anlatmak için, ev kiralarini konusmak, itiraz etmek ve çözüm önerileri sunmak için saat 18.00’de meydanda olacagiz. Lütfen, bizi yalniz birakmayin. Sizden rica ediyorum, lütfen gelin.” diyerek halki, Istasyon Meydani’ndaki bulusmaya davet etti.

“Kimin hangi partili olduguyla ilgilenmiyorum”

Tüm mahallelerde sorunlarin çözümü için gece-gündüz çalistiklarini kaydeden Baskan Yilmaz, “Halkimiz bize çok büyük destek verdi. Ziyaret ettigimiz her adreste, farkli partili yurttaslarimiz var. Ben, ziyaret ettigimiz noktalarda bize gösterdikleri ilgi ve destek için çok tesekkür ediyorum. Ben bir mahalleye giderken, kimin hangi partili olduguyla ilgilenmiyorum. Bir mahalleye, o mahallede ne kadar oy aldigima bakarak gitmiyorum. Ben, mahallelerimize ne yapabilirim derdindeyim. Her mahallemizin problemlerini biliyorum. Mahallelerimizde dogalgaz ile ilgili problemleri çözüme kavusturuyoruz. Su problemi olan noktalar var, bu konuyla ilgili yetkimiz yok ama konuyla yakindan ilgileniyoruz. Mahalle sakinlerimizin beklentisi, daha yasanabilir bir mahallede yasamak. Iyi bir mahallede yasamak her yurttasimizin hakki. Mesela mahallelerimize park yapmak zorundayim. Bunu vaat olarak veremem. Ben, çocuklarimiza futbol sahasi, basketbol sahasi yapmak zorundayim. Belediye baskanligi çabuk geçer. 5 yil sonra belki beni seçmezsiniz. Benim için önemli olan o döneme girdigimde mahallelerimizden geçerken, mahalle sakinlerinin yüzüne bakacak yüzüm olsun. Dolayisiyla yapilmasi gereken seyleri yapmak için gece-gündüz ugrasiyorum. Yapacagiz da. Biz, yapacagiz. Bahanenin arkasina siginmayacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile