Yine Gaziantep, Yine Büyükşehir, Yine Sanat Ve Yine Başarı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Sanatçıları, Gaziantep'i başarıyla temsil ediyorlar.

ATV'de pazar günleri yayınlanan 'Türkünü Söyle' adlı yarışma programında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu sanatçıları Gökhan Ceyhan ve Veysi Cengiz, Gaziantep adına yarışıyorlar. Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda eğitim alan sanatçılar aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nda korist ve solist olarak görev alıyorlar. Oktay Kaynarca'nın sunduğu Arif Sağ, Belkıs Akkale, Zara ve Yüksel Aytuğ'un jüri koltuğunda oturduğu 'Türkünü Söyle'
yarışmasında izleyicileri güzel sesleri ile mest eden sanatçılar elemelerde en çok ilgiyi gören yarışmacılar arasında yer almayı başardılar.
Gaziantep'i temsil etmekten büyük gurur duyduklarını ifade eden Gökhan ve Veysi, tüm Gaziantep halkından kendilerini desteklemelerini istediler. Sanatçılar bu tür yarışmaların şehirlerin üst düzeyde temsil edilmeleri açısından son derece önemli olduğunu, bu yarışmalarda birçok birinci ve ikinci çıkaran Gaziantep'in sanata ve sanatçıya verdiği önemin vurgulandığını ifade ettiler.
Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu sanatçıları olarak katıldıkları bu yarışmada kendilerine her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'e teşekkür eden sanatçılar, "Bu sadece bir yarışma değil, aynı zamanda şehrin sanatla barışıklığının bir göstergesidir. Gaziantep'in adından her platformda övgü ile bahsedilmesi bizim için asıl ödüldür" dediler.
ATV'de her Pazar yayınlanan yarışmada Gaziantep halkından destek beklediklerini belirten sanatçılar, Gaziantep halkının GÖKHAN ve VEYSİ yazıp 4133'e yollamaları halinde Gaziantep'e başarılı sonuçlar getirme şanslarının devam edeceğini ifade ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile