Yıpratıyorlar

Yıpratıyorlar

Süper Lig'in en az gol yiyen takımı olan (17) Beşiktaş savunmasının vazgeçilmezi Matteo Ferrari, La Gazetta Dello Sport'ta bir Türk gazetecinin imzasıyla çıkan haberlere ateş püskürdü. İtalyan gazetesinde çıkan haberin kulübün başarısını gölgelemek için maksatlı olarak yapıldığını belirtip, şu sözlerle kendini savundu:

- “BU haberi yapan muhabiri kesinlikle tanımıyorum. Ve hayatımda hiç konuşmadım.”

- “HOCAMIZLA ilgili sıkıntılarım olduğu yazılmış, İstanbul gecelerinde olmamdan rahatsızlık duyduğu ve tartıştığımız haberi çıkmış. Beni üzen; arkadaşlarımın benimle ilgili sıkıntıları olduğu ve takıma zarar verdiğimi yazmışlar. Hocam ve arkadaşlarımla bir sıkıntım yok. Özel hayatımla değil sahada yaptıklarımla anılmak istiyorum.”

‘BEN ÇOCUK DEĞİLİM’

- “HABERDE yönetici Mete Düren’in, ”Eğer bir kez daha dışarı çıkarsa rekor ceza vereceğiz “ ifadeleri bulunmaktadır. Burada yazan her şey yalan. Ben yalan haberlere alışıktım ama burada yazılanlar çok abartılı ve yalan. Ben çocuk değilim.”

- “BU yazılanlar kasıtlıdır. Beşiktaş’ın iyi yolda olduğunu düşünenler, bizim üzerimizden takımı yıpratmak istiyor. Buna izin vermeyeceğiz.”

- “BENİ futbolumla ilgili eleştirebilirsiniz. Zamanında F.Bahçeli futbolcularla otel odalarında olduğum yalanları da yazılmıştı.”

- “BİR maçtan sonra arkadaşlarımla yemeğe gittim ve 2 bardak şarap içtim. 0.52 promil alkol çıkınca ehliyetimi aldılar.”

Müjde! İ.Toraman Es-Es’e yetişiyor

GEÇEN sezonun 2. yarısını sakat sakat tamamlayan ve şampiyonluğun ardından bıçak altına yatan İbrahim Toraman’ın ameliyat olduğu bölgedeki ödemi iyileşti. Kasımpaşa maçında sol ayak topuğundaki ağrılar nedeniyle forma giyemeyen başarılı savunmacı dün takımla idmana çıkarken, Toraman’ın Eskişehir karşılaşmasında oynayabileceği öğrenildi.

DÜN yapılan antrenmanda hırsıyla dikkat çeken Toraman’ın yokluğunda siyah-beyazlı savunma yapılan bireysel hatalardan kalesinde iki gole engel olamıştı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile