Yirtar Açiklamasi 'Erzurum'da Suç Oraninda Azalma Var'

Yirtar Açiklamasi 'Erzurum'da Suç Oraninda Azalma Var'

Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yirtar, Erzurum’da bir ay içinde Asayis Sube Müdürlügü tarafindan merkez ilçeler, sabit uygulama noktalari ve Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü’nün faaliyetleri hakkinda açiklama yapti

Il Emniyet Müdürü Kadir Yirtar yaptigi degerlendirmede su ifadeler yer verdi, “Asayis Sube Müdürlügü tarafindan Merkez Ilçeler, Sabit Uygulama Noktalari ve Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü birimlerince, 1 Nisan-30 Nisan 2024 tarihleri arasinda icra edilen faaliyetler. 111 bin 248 sahis sorgulandi ve 17 bin 921 araca denetim yapildi. 600 umuma açik yer isyeri, 564 park-bahçe ve bin 518 metruk bina denetlendi. Yapilan çalismalarda 211 bakaya ve 201 aranan sahis yakalandi. 371 araca kurallara uymadigi için islem yapilirken 233 fisek, 11 tabanca, 7 kuru siki tabanca, 114 biçak ve 3 uygunsuz kullanilan av tüfegi ele geçirildi. 62,57 gr narkotik maddenin yakalandi.”

Yirtar, ilgili birimler tarafindan yapilan denetimlerde aylik olarak verilerin düzenli olarak kamuoyu ile paylasildigini belirterek, “Veriler incelendiginde sehrimizde suç oraninda azalma oldugu görülmektedir. Suç ve suçlu ile mücadelede özveri ile çalisan tüm mesai arkadaslarima ve Siz degerli Erzurumlu vatandaslarimiza görevlerini yerine getiren polislerimize yardimci oldugunuz için tesekkür ederim.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile