YKS Ve LGS'ye Hazirlanan Ögrencilere Egitim Destegi

YKS Ve LGS'ye Hazirlanan Ögrencilere Egitim Destegi

Vodafone, yeni egitim-ögretim yilinin baslamasiyla birlikte, Dersigo isbirligiyle, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) ve Liselere Giris Sinavi’na (LGS) hazirlanan ögrenciler için egitim takviyelerine ve soru çözümlerine erismelerini saglayacak bir dijital egitim platformunu kullanima sundu.

Vodafone, yeni egitim-ögretim yilinin baslamasiyla Dersigo isbirligiyle sundugu dijital egitim platformuyla, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) ve Liselere Giris Sinavi’na (LGS) hazirlanan ögrencilerin egitim takviyelerine ve soru çözümlerine erismesini saglayacak.

Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Meltem Bakiler Sahin, sunlari söyledi:

“Ülkemizde YKS’ye 3,5 milyon civarinda, LGS’ye yaklasik 1,3 milyon gencimiz katiliyor. Bu ögrencilerimiz ve aileleri için sinavlara hazirlik ve en iyi egitim kurumlarina yerlesmek çok önemli. Sinav hazirliklari hem zaman hem de bütçe açisindan zorlayici olabiliyor. Yapilan arastirmalarda ülkemizde ögrencilerin özel destek egitimlerine ulasma oraninin yüzde 13 seviyesinde oldugunu görüyoruz. Yeni egitim-ögretim yilinin baslamasina paralel olarak Dersigo isbirligiyle sundugumuz dijital egitim platformuyla her ögrencinin kaliteli egitime kolaylikla ve uygun fiyatlarla ulasmasini sagliyoruz. Teknolojinin tüm imkânlari kullanilarak gelistirilen bu platformla ögrencilerimize sinava hazirlik süreci için tamamen dijital bir deneyim sunuyoruz. Kisisellestirilmis egitim programiyla ögrencileri taniyor, hedeflerini biliyor ve en uygun görevlerle onlari ders programlari arasinda bogmadan hedefe yönlendiriyoruz. Söz konusu platformu sinava hazirlik maratonu boyunca ögrenciyi taniyan, anlayan, yönlendiren, motive eden fakat hiç küsmeyen, yargilamayan ve her zaman yaninda olan bir arkadas gibi konumlandirmak arzusundayiz.”

Oyunlastirilmis dijital egitim platformu

Vodafone, teknolojinin tüm imkânlarindan yararlanarak Yapay Zekâ destekli, oyunlastirilmis, rekabetçi ve ödüllü bir dijital egitim platformunu kullanicilarina sundu. Kullanici adi ve sifresiyle sisteme giren ögrencilerin öncelikle seviyeleri belirleniyor ve ögrenciler seviyelerine uygun olarak MetaLig’lere yerlestiriliyor. Herhangi bir MetaLig’de mücadele eden ögrenciye özel görevler ataniyor ve ögrenciler atanan görevleri tamamladikça puan ve elmas kazanarak üst liglere çikiyor. Ögrenciler kazandiklari elmaslari sistem içinde bulunan magazada harcayarak yetim kumbarasinda biriktirebiliyor, sokak hayvanlarinin beslenmesine destek olabiliyor, lösemili çocuklara yardim edebiliyor veya kazandiklari elmaslarla fiziksel bir soru bankasi satin alarak kendilerini ödüllendirebiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile