YMP Genel Baskani Mutlu Açiklamasi '13 Milyon Sandiga Gitmeyen Vatandasin Oylarini Alacagiz'

YMP Genel Baskani Mutlu Açiklamasi '13 Milyon Sandiga Gitmeyen Vatandasin Oylarini Alacagiz'

Yerli ve Milli Parti Genel Baskani Teoman Mutlu, “31 Mart’ta tam 13 milyon sandiga gitmeyen vatandasin oylarini Yerli ve Milli Parti olarak alacagiz” dedi.

Yerli ve Milli Parti (YMP) Genel Baskani Mutlu, partisinin il baskanlariyla genel merkezde bir araya geldi. Il baskanlari ve teskilat üyelerinin katildigi toplantida Mutlu, YMB’nin siyasi partiler kanununun ötesine geçerek 55 ilde teskilat kurdugunu söyledi.

En kisa sürede 81 ilde teskilat kurmayi hedeflediklerini kaydeden Mutlu, toplantiya katilan teskilat üyelerine tesekkür etti.

“Vatandaslarimiz yerel seçimlerde bütün belediyeleri iktidarin ellerinden aldi”

Genel Baskan Mutlu, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçim sonuçlarini degerlendirerek, “Vatandasimiz yapilan yerel seçimlerde bütün belediyeleri iktidarin ellerinden aldi, halktan özür dileyeceklerine, fakir halkin gözüne istakoz tabaklarina soktular. O zaman bunun faturasini ödeyecekler arkadaslar ne zaman ödeyecekler biliyor musunuz? Yapilacak olan ilk seçimde. 2026 yilinda yapilacak olan erken seçimlerde vatandas bunun faturasini simdiki iktidara ödetecek. Öyle buradan bakmayin 4 sene palavrasina inanmayin çünkü degil 4 sene bunlarin 2 yili bile kalmadi. Size bir örnek vereyim buradan arkadaslar. 1989 yilinda o zamanki ANAP en kudretli döneminde tipki bugünkü gibi kibre kapildi bütün belediyeleri kaydetti.

Tipki bugünkü gibi ders almadi. 2 yil sonra 1991 yilinda bulundugu iktidari kaydetti.

Yerli ve Milli Parti Türkiye’nin her yerinde teskilatlariyla birlikte bu kagittan kaplanlara hepsini, sandiga gömerek gerekli cevabi da verecektir” dedi.



“Maalesef arkadaslar CHP siyaseti bilmiyor”

Mutlu, CHP’de sabah erken kalkanin genel baskan adayi oldugunu, geç kalkanin ise partiden ihraç edildigini savunarak, “Dolayisiyla böyle bir partiye bizim halkimiz güvenip bu iktidari kendilerine asla oy vermezler. Peki neden CHP’ye belediyeleri verdiler? Çünkü baska bir alternatifi bulamadilar arkadaslar. Halk AK Parti’ye bir ders vermek için elde kalan tek parti olan CHP’ye gidip istemeye istemeye oyunu verdi. Peki CHP bu mesaji aldi mi? Maalesef alamadi o da? Çünkü halk silkele bunlari düsür bunlari dedi.

Ama CHP ne dedi? Erken seçime gerek yok dedi.

Iste bu olmadi arkadaslar. Çünkü sen ana muhalefet koltugunda oturan bir partisin görevin demokratik yollardan iktidari indirmektir. Eger sen bu görevi gerçekten basaramiyorsan sen maalesef orda ana muhalefet görevini yapamiyorsun demektir. Üstelik halk bir de sana kalkti. 31 Mart’ta görülmemis bir kredi verdi. Sen ne yaptin? Erken seçime gerek yok dedin. Maalesef arkadaslar CHP siyaseti bilmiyor” ifadelerini kullandi.,

"Bugünden itibaren iktidara yürüyüs kampanyamizi baslatmis bulunuyoruz"

Genel Baskan Mutlu sözlerini su sekilde tamamladi:

“Biz, 31 Mart’ta tam 13 milyon sandiga gitmeyen vatandasin oylarini Yerli ve Milli Parti olarak alacagiz. Sandigi protesto eden düzenin partilerini reddeden insanlara biz kapilarimizi açtik. Bugünden itibaren iktidara yürüyüs kampanyamizi baslatmis bulunuyoruz. Çünkü biz Yerli ve Milli Parti olarak içeride yerli disarida milli sözlüyle Atatürk ilkeleri isigimizdir siariyla hareket eden bir partiyiz. Buradan sizlere, mesajlar vermek istiyorum ki asla ve asla Yerli ve Milli Partiyi ne sagci olarak ne de solcu olarak göremeyeceksiniz. Allah bir, Kur’an-i Kerim bir, bayrak bir, vatan bir.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile