YÖK Başkanı Özcan'dan Kılıçdaroğlu yorumu: Hayırlı olsun, güzel bir öneri

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Yusuf Ziya Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üniversiteler ile ilgili, 'Herkesin okumasına olanak sağ

  Yükseköğretim Kurulu ( YÖK ) Başkanı Yusuf Ziya Özcan , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ' nun üniversiteler ile ilgili , ' Herkesin okumasına olanak sağlayacağız . ' şeklindeki açıklamasını , " Hayırlı olsun , güzel bir öneri . " sözleriyle değerlendirdi .

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan , Genel Kurul ' a verilen öğle arasında gazetecilerin sorularını cevapladı . CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ' nun açıklamalarının hatırlatılması üzerine Özcan , " Hayırlı olsun , güzel bir öneri . " diye konuştu .

Kemal Kılıçdaroğlu , " Başörtülüler üniversiteye girebilecek mi? " şeklindeki bir soruya , ' Herkesin okumasına olanak sağlayacağız . Bu konuda kimsenin endişesi olmasın . Toplumsal desteği yaratacağız . Bu sorunu çözeceğiz . " karşılığını vermişti .

Öte yandan bugün yapılan YÖK Genel Kurulu toplantısında , Marmara , Erzincan ve Giresun Üniversitelerinin rektör adayları dinleniyor .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile