YÖK Baskani Özvar, MEÜ Senato Toplantisina Katildi

YÖK Baskani Özvar, MEÜ Senato Toplantisina Katildi

Yüksekögretim Kurulu (YÖK) Baskani Prof. Dr. Erol Özvar, Hatay’da deprem bölgesindeki incelemelerinin ardindan geldigi İçel’de, İçel Üniversitesi Senato Toplantisina katildi.

İçel Üniversitesinden yapilan açiklamaya göre, Özvar’a İçel programinda Yüksekögretim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Naci Gündogan, Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Arif Bilgin ve Yüksekögretim Kurulu Genel Sekreteri Batikan Aksoy eslik etti. MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yasar tarafindan karsilanan YÖK Baskani Özvar, ilk olarak rektörlük seref defterini imzaladi. Rektör Erol Yasar ile bir süre görüsen Özvar, ardindan MEÜ Senato Toplantisina katildi.

Toplantida konusan YÖK Baskani Özvar, MEÜ’ye gerçeklestirdigi ziyaretten büyük memnuniyet duydugunu belirterek, Rektör Erol Yasar’a ev sahipliginden ötürü tesekkür etti. Akademik personel ile yüz yüze konusabilmek ve temas edebilmek için bu tarz ziyaretlerin önemine isaret eden Özvar, MEÜ personeline çalismalarinda basarilar diledi.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yasar da yogun programi arasinda gerçeklestirdigi ziyaretten dolayi Prof. Dr. Özvar’a tesekkür ederek, yaptiklari çalismalarla ilgili bilgi verdi. Toplanti, senato üyelerinin soru ve görüslerini dile getirmesinin ardindan sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile