Kendilerine 'Bizi de Duy Hareketi' adını veren yaklaşık 100 kişi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) önünde toplandı. 'KPSS İptal Edilemez' eylemi yapan grup üyeleri, "Alın teri döktük, hiç yere 'YÖK' etti", "Biz üstümüze düşeni yaptık peki ya ÖSYM" dövizleri taşıdı.
Grup adına açıklama yapan İnan Şarman haklının sesini duyurmak için YÖK önünde oturma eylemi yaptıklarını belirtti.
Hakkıyla puan alan ve emeğinin karşılığını 'kopyacılar yüzünden' alamamış olan mağdurlar olduklarını ifade eden Şarman, "Hakkımızın iptal çığırtkanlığıyla gasp edilmeye çalışıldığı ve başarımızın adeta cezalandırıldığı yetmiyormuş gibi başka sahtekârlarla da uğraşmak zorunda kalıyoruz. 'Biz yüksek puan alan adaylar olarak iptal istiyoruz, biz yine çalışıp yaparız yeter ki siz iptal edin' gibi komik ifadelerle etrafa mail atarak, içinde bulunduğumuz mağduriyet sömürülüyor." dedi. Her gün KPSS ile ilgili iddialara bir yenisinin eklendiğini belirten Şardan, YÖK'ten gelecek kararı beklemekten çok yorulup yıprandıklarını söyledi.
İnan Şarman, ''Kopya skandalının tek çözümü, hırsızların sınavını iptal edip gerekli cezayı vererek mağdur adayların puanlarının tekrar hesaplanıp adaletin sağlanması ve atamaların bir an önce başlamasıdır.'' dedi.
Açıklamanın ardından grup üyeleri YÖK önünde bir süre oturma eylemi yaptı. Eylemin ardından grup üyeleri olaysız bir şekilde dağıldı.



















