Yol Çalismalari Gece Gündüz Devam Ediyor

Yol Çalismalari Gece Gündüz Devam Ediyor

Adiyaman’in Kahta ilçe Belediyesi tarafindan ilçenin ihtiyacina yönelik sürdürülen yol açma çalismalari kapmasinda sürdürülen çalismalar, gece saatlerinde de hummali bir sekilde devam ediyor.

Belediye Baskani Ibrahim Yusuf Turanli’nin talimatlari dogrultusunda vatandaslarin ilçe merkezi ve kirsal mahallelerde modern ve konforlu ulasim imkanina sahip olmasi ve trafik akisinin rahatlatilmasi için baslattigi çalismalar araliksiz devam ediyor.

Kahta ilçe Belediyesi tarafindan sürdürülen yol açma çalismalarinda önemli bir yer tutan Güney-Bati Çevre Yolu’nun biran önce tamamlanmasi çalismalara hiz verildigini belirten Kahta Belediye Baskani Ibrahim Yusuf Turanli, Arikent deresindeki zemin dolgu çalismalari gece de hummali bir sekilde devam ettigini söyledi.



Çalismalari ilk günden beri yakindan takip eden Kahta Belediye Baskani Ibrahim Yusuf Turanli, “Ilçemizin ihtiyacina yönelik sürdürdügümüz yol açma çalismalarinda önemli bir yer tutan Güney-Bati Çevre Yolunun biran önce tamamlanmasi için ekipler gece mesaisi yapiyor. Toprak mahsulleri ofisinden itibaren basladigimiz güney-bati çevre yolumuzun devami olan Arikent deresi geçisindeki mevcut dar yolun yerine direk geçisi saglayacak olan yolumuzun zemin dolgu çalismalari gece gündüz demeden hizla devam ediyor. Kahta’miz için kaybedecek hiç zamanimiz yok. Ilçemiz için halkimiz için imkanlarimizi sonuna kadar degerlendiriyoruz. Kis mevsimine girdigimiz bugünlerde yagislar bastirmadan çevre yolumuzun biran önce bitirilmesi için ekiplerimiz gece mesaisi yapiyor. Allah’in izniyle kis mevsimine girmeden yolumuzu halkimizin hizmetine sunarak halkimizin bu magduriyetini giderecegiz. Çalismalarimizin ilçemize hayirli olmasini dileriz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile