Yol Çilesi Bitti, Yüzler Güldü

Yol Çilesi Bitti, Yüzler Güldü

Samsun Büyüksehir Belediyesi, Tekkeköy ilçesine bagli Seymenler, Kibarlar ve Yenidogan Mahallelerinde yaptigi yol çalismalari ile ulasim çilesini bitirdi, vatandaslarin yüzlerini güldürdü.

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir’in ilçe merkezlerinden kirsala kadar kentin dört bir yaninda baslattigi yol hamlesi sürüyor. O yerlerden biri de Tekkkeköy ilçesi. Seymenler ve Kibarlar Mahallesi’ne beton yol, Yenidogan Mahallesi’ne de sathi kaplama çalismasi yapan ekipler yol sorununa nester vurarak ulasimda yasanan çileyi bitirdi. Yesilalan Mahallesi’nde ise ekiplerin genisletme ve kazi çalismasi devam ediyor.

"Her zaman önce insan"

Vatandaslarin sikintilarina kayitsiz kalmalarinin söz konusu olamayacagini belirten Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, "Daima vatandaslarimizin hizmetindeyiz. Her zaman önce insan diyoruz. Hemserilerimin her derdi bizim derdimizdir. Sorunlari çözmek talep ve ihtiyaçlara cevap verebilmek, Samsunumuzu hak ettigi hizmetlerle bulusturmak için gece-gündüz demeden canla basla çalismaya devam edecegiz. Hemserilerimiz yeni yollarini güle güle kullansinlar" ifadelerini kullandi.

“Sorunlari tek tek ortadan kaldiriyoruz”

Tekkeköy’ün bati bölgesindeki 3 mahallede yol sorunlarini çözerek vatandaslari konforlu bir ulasima kavusturduklarini ifade eden Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi Tekkeköy Ilçe Sefi Mustafa Gür, "Zemin iyilestirme genisletme çalismalari ile ise basladigimiz Seymenler Mahallemizde bin 400 metre, Kibarlar Mahallesi’nde de 900 metre uzunlugunda beton yol çalismamizi tamamladik. Yenidogan Mahallemizde ise yerinde ürettigimiz malzemelerle 3 bin 500 metre uzunlugundaki yolda sathi kaplamayi bitirdik. Üç mahallede ulasim açisindan sikintiliydi. Ekiplerimiz ile birlikte yaptigimiz çalismalarla sorunu ortadan kaldirdik. Yesilalan Mahallemizde ise genisletme ve kazi çalismalarimiz devam ediyor” diye konustu.

Özlemle bekledikleri yol hasretinin Büyüksehir Belediyesi sayesinde çözüme kavustugunu belirten Seymenler Mahallesi Muhtari Ahmet Topal, "Eskiden bu yolda gitmek imkansizdi. Yagmur yagdigi zaman su baskinlari yasaniyordu. Ulasim imkansiz oluyordu. Ama baskanimiz soruna el atti. Söz vermisti sözünü tuttu. Yolumuzun genisletmesi yapildi. Zemini saglamlastirildi. Betonu da döküldü. Büyüksehir el atti, yasadigimiz tüm sikintilar bitti. Bizim de vatandasimizin da yüzü güldü. Mustafa Baskanimiza ve ekibine çok tesekkür ediyorum" seklinde konustu.

Mahalle sakinlerinden Osman Yildirim da "Baskanimiz bize yol degil altin bilezik yapti. Yüzümüz gülüyor. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile