Yol- İş Sendikası Demirbaş Dedi

Yol- İş Sendikası Demirbaş Dedi

Türkiye Yol-İş Sendikası Erzurum 2 nolu şubesine bağlı Erzincan İl Özel idaresinde görevli 291 Yol-iş sendikası çalışanları iş yeri sendika delege seçimlerinde Yahya Demirbaş aldığı 172 oyla işyeri temsilcisi seçildi

Türkiye Yol-İş Sendikası Erzurum 2 nolu şubesine bağlı Erzincan İl Özel idaresinde görevli 291 Yol-iş sendikası çalışanları iş yeri sendika delege seçimlerinde Yahya Demirbaş aldığı 172 oyla işyeri temsilcisi seçildi.
İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde yapılan temsilcilik seçimine iki liste ile gidildi. Seçimde Yahya Demirbaş ve Muzaffer Fırat, kendi listelerini oluşturarak, temsilcilik için kıyasıya mücadele ettiler. Yol-İş Sendikasına bağlı 291üyenin 278'inin oy kullandığı seçimde oyların 172'sini alan Yahya Demirbaş, İl temsilcisi seçilirken diğer aday Muzaffer Fırat ise 106 oy aldı. Yapılan seçime Erzurum 2 nolu Şube Başkanı Kıyas Daşkaya,Genel Sekreter Recai Kaya, Mali Sekreter Aydın Öcalan ve Yol-iş sendikası çalışanları katıldı. Yapılan seçim sonunda 172 oy alarak İşyeri temsilcisi seçilen Yahya Demirbaş, bir açıklama yaparak seçime katılan bütün işçi arkadaşlarıma teşekkür etti. Demirbaş "Biz, içinde bulunduğumuz sendikal hareketin prensipleri doğrultusunda üyelerimizin var günlerinde de yanındayız, zor günlerinde de yanındayız. Onlarla birlikte olmak bize ayrı bir mutluluk ve keyif veriyor. Aynı zamanda onlarla iç içe olmaktan güç alıyoruz. Çünkü sendikal faaliyetleri yürütürken, en büyük gücü ve desteği, üyelerimiz olan çalışanlardan alıyoruz." Dedi. Yol -İş Sendikası olarak, çalışanlara verdikleri değerin, her şeyin üzerinde olduğuna vurgu yapan İl Temsilcisi Demirbaş, "Biz işçilerimizin her fırsatta yanlarında olmaya çalışacağız Ortak hedeflerimizi ve haklarımızı eksiksiz korumak için var gücümüzle çalışacağız diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile