Yolda Harcanan Zaman Eğitime Kalacak

Başkent Ankara’nın önemli eğitim kurumlarına yakın özel lokasyonundan dolayı özellikle velilerden talep gören Uptown İncek konutları, yüksek kalitede yaşamın kapısını aralarken, eğitim kuruluşlarına yakınlığıyla da öğrencilerin zamandan kazanmasını sağlayacak.

Ankara’da önemli eğitim kurumlarının eski yerleşim merkezlerinden uzak, kentin yeni rotalarında olması nedeniyle sıkıntı yaşayan veliler, çocuklarının evle okul arasında zaman kaybetmesini istemiyor. Çocuklarının bu sıkıntısını gidermek isteyen velilerin dikkatini çeken Uptown İncek konutları, TED Ankara Koleji’nin kapı komşusu, Hacettepe, ODTÜ, Bilkent, Başkent, Ufuk, Atılım gibi üniversitelere olan yakınlığı ile de dikkati çekiyor.

Lema Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi ortaklarından Emre Katırcı, otel konforu verdikleri projenin hemen her kesim tarafından ilgi gördüğünü söyledi.

Projenin öğrenci ve veliler açısından farklı bir anlam taşıdığını anlatan Katırcı, şöyle konuştu:
“En iyi okul eve en yakın konuttur derler. Biz bunun yanında en iyi okulların yanına en iyi konutu da inşa edelim dedik. Bu gerçekten büyük sorun. Çünkü çocuklar, evle okul arasında kaybettiği zaman nedeniyle çok rahatsız. Elbette veliler de bu durumdan dertliler. Şehirle ve Ankara’nın önemli okullarıyla iç içe olan Uptown İncek konutları, bu anlamda öğrencilerin kaybını, velinin kaygısını ortadan kaldırıyor.”

OKUL SONRASI DA DÜŞÜNÜLDÜ
Uptown İncek konutlarında konut anlayışını sadece konaklama hizmetinden çıkarıp yaşam merkezi haline getireceklerini ifade eden Katırcı, “Uptown İncek’in tek özelliği sadece zaman kaybını engelleyen konumu değil. Mesela okul sonrası sunduğumuz etkinliklerle de özellikle çalışan ailelerin yükünü azaltmak istiyoruz” dedi.

6-12 yaş grubundaki çocukların birbirinden farklı imkanlara sahip olacağı çocuk şehri “Kidstown”da öğrencilerin yararlanabileceği hizmetleri anlatan Katırcı, şunları kaydetti:
“Uptown İncek’te hem öğrenciler hem de veliler için oldukça fazla imkan düşündük. Çocuklar için özel olarak hazırladığımız çocuk şehrimiz Kidstown’da çocuk gelişimi konusunda uzman personel eşliğinde öğrenciler hem ders çalışabilecek hem de çeşitli aktivitelerle eğlenceli vakit geçirebilecek. Ayrıca, öğrencilerin ödevleri ve eksik kaldığı ders konuları için de Kidstown’da etüt ve özel ders hizmetleri de sunulacak. Yalnızca okul sonrası için değil, aileler baş başa bir akşam yemeği yemek istediklerinde de çocuklarını Kidstown’a güvenle bırakabilecek.”

BİR YANDA DOĞA BİR YANDA ŞEHİR HAYATI
Katırcı, TED Ankara Koleji ve TED Üniversitesi’ne kapı komşusu olmasının yanında Türkiye’nin önemli üniversitelerine de çok yakın mesafede bulunan Uptown İncek’in, şehir merkezine de yakın bir konumda yer aldığını hatırlatarak şunları kaydetti:
“Eşsiz Mogan ve Eymir gölleri manzarasına hakim olan projemiz doğayla iç içe olmasının yanında şehir merkezine de son derece yakın. Ev sahiplerimiz Ankara’nın yoğun trafiğine girmeden merkeze inebilecek ve evlerine de aynı şekilde geri dönebilecek. Böylece Uptown İncek sakinleri bir yandan doğanın kucağında huzurlu bir yaşam sürerken bir yandan da şehir yaşamından uzakta kalmayacak.”

UPTOWN İNCEK
LEMA Grup tarafından hayata geçirilen Uptown İncek Konut Projesi TED Ankara Koleji’ne kapı komşusu olacak. İnşaat sektöründe kalite ve güveni prensip olarak benimseyen LEMA Grup Uptown İncek Kule Konut projesinde de kalite ve güvenden ödün vermiyor. 1+1’den 6+1’e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunan proje, 36 katlı yatay ve dikey olarak inşa ediliyor. İnşaatın yarısından fazlasını tamamlayan Uptown İncek satışlarına başladı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile