Yolun Açilmasindan Umudunu Kesen Sürücüler Araçlarini Terk Etti

Yolun Açilmasindan Umudunu Kesen Sürücüler Araçlarini Terk Etti

Düzce – Düzce’de 2 gündür yogun yagan kar nedeniyle hayat olumsuz etkilenirken, karayollarinda ise sürücüler magduriyet yasadi. Yol açildiginda ise kalan araçlarin çekilmesi için trafik ekipleri seferber oldu.



Düzce’de araliklarla yagan kar, özellikle karayollarinda hayati olumsuz etkiledi. Trafik ekipleri, D-100 ve TEM otoyolunda tir, kamyon ve çekicilerin Bolu Dagi’ni geçerek Ankara istikametine gitmesine izin vermedi. Mecburen Karayollarinin Düzce kesiminde bekleyen tir ile kamyonlar yolun açilmasini uzun süre bekledi. Bazi tir sürücüleri ise yolun açilmasindan umudunu keserek araçlarini terk ederek ihtiyaç ve yemek molasi verdi. Polis ekipleri ise yolu açabilmek için anons yaparak, sürücüleri aradi.

Bazi tir sürücüleri ise Istanbul’dan Ankara’ya gitmek için 9 saattir yollarda olduklarini belirterek, 3 saatte D-100 karayolu Düzce kesiminde beklediklerini söyledi.

Sürücüsü gelen tirlar ise uzun ugraslar sonucunda yoldan çekildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile